Левски се справи с Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски се справи с Локо Пловдив

Левски победи Локомотив Пловдив с 2:0, в среща от 29-ия кръг на първенството, която се игра на стадион "Локомотив" в Пловдив. Головете за победата на "сините" отбелязаха Валери Божинов и Владимир Гаджев съответно в 61-та и 72-та минута. Червен картон получи Тижани Белаид.

В 61-та минута току-що влезлият в игра юноша на Левски Стивън Петков засече с глава центриране отляво и уцели гредата, а след това Валери Божинов засече също с глава в опразнената врата – 1:0 за "сините. В 65-та минута след центриране от дълбочина Делев стреля отблизо, но Блажевич спаси на голлинията. След още пет минути Диего стреля силно от дистанция, но Блажевич изби.

В 72-та минута Левски нанесе своя втори удар -  Влади Гаджев направи двойно с Макриев, изскочи сам срещу Господинов и технично прати топката в долния ляв ъгъл – 2:0. Две минути по-късно Мисяк изскочи сам срещу вратаря, прехвърли го технично, но за жалост топката се удари в напречната греда и излезе в аут.

В 75-та минута Тижани Белаид от Локомотив получи директен червен картон за груб фаул срещу Даниел Димов. В края на мача двубоят бе прекъсван на няколко пъти, заради проблем с осветлението на стадиона.

Снимка: Официален сайт на Левски

  Сподели
180