Локо Пловдив и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

Локо Пловдив и Левски няма да се победят

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 27.03.2014г.
Час: 18:00
Съдия:


Локомотив Пловдив приема Левски на стадион "Лаута" в среща от 3-ия кръг на плейофната фаза в А група. И двата тима имат нужда от три точки, за да запазят шансовете си за третото място. Прогнозата на Futbol-tv за срещата в града под тепетата е за знак Х.

Новият треньор на Левски Елин Топузаков започна с победа и то над другия тим от Пловдив - Ботев Пловдив. Сега младият специалист ще се опита да повтори успеха си и срещу Локо. Сред избраниците на Топузаков попада вратарят Горан Блажевич, който през седмицата имаше известни здравословни проблеми. Аут са контузените Пламен Илиев, Ларсен Туре и Кристовао Рамос, както и наказания Борислав Цонев. В групата на Левски отново попадат юношите Радослав Цонтев, Владислав Мисляк и Мики Орачев, които впечатлиха срещу "канарчетата", а освен тях с първия отбор ще бъде и Стивън Петков.

В последния ден Ларсен Туре поднови тренировки със своите съотборници. Той пропусна последните няколко занимания заради травма, а се заговори и че е обиден. Все още не е ясно дали той ще започне сред титулярите.

Сащо Станков почти няма проблеми преди тази среща. Полузащитникът Валери Георгиев е единственият футболист на тима, който отпадна от групата на тима за предстоящия мач. Георгиев получи частично разкъсване на коленни връзки в първия официален мач за 2014 година срещу Любимец и до този момент тренираше предимно във фитнеса. Той води индивидуални занимания, като все още не е ясно кога ще се завърне в игра. Наказан за този мач е Н'Дайе. За сметка на това, Александър Станков може да разчита на всички останали футболисти.

"Готвим се нормално. Програмата е тежка, защото ни предстоят само дерби мачове. Надявам се да се представим добре на нашия стадион срещу Левски. Дадохме възможност на контузените футболисти да се възстановят, да не тренират известно време след мача с Ботев. Мисля, че вече Камбуров и Тунчев са готови за мача с Левски", каза Сашо Станков.


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

03 март Локомотив Пловдив - Черноморец 1:1 (А група)
09 март Славия - Локомотив Пловдив 4:1 (А група)
12 март Добруджа - Локомотив Пловдив 0:3 (Купа на България)
16 март Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)
20 март Локомотив Пловдив - Добруджа 2:0 (Купа на България)

Левски:

08 март Левски - ЦСКА 0:1 (А група)
12 март Левски - Ботев Пловдив 3:1 (Купа на България)
15 март ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
19 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (Купа на България)
22 март Левски - Ботев Пловдив 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
Локомотив Пловдив - Левски
110 срещи
15 победи за Локомотив Пловдив
21 равенства
74 победи за Левски
Голова Разлика: 238:91 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
231