Лудогорец ще победи ЦСКА на Армията


FUTBOL-TV

Лудогорец ще победи ЦСКА на Армията

ЦСКА - Лудогорец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 26.03.2014г.
Час: 19:30
Съдия:


ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска армия" в среща от 3-ия кръг на плейофната фаза в А група. "Орлите" показаха, че са с класа над всичките си съперници в България и сега, след като бяха елиминирани от Валенсия в турнира Лига Европа, разградчани ще вложат всичките си усилия да спечелят трета под ред титла на страната и по този начин да подгонят участие в груповата фаза на Шампионска лига. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е за знак 2.

Треньорът на "армейците" Стойчо Младенов ще може да разчита на най-добрите си играчи за този мач. В състава се завръща Валентин Илиев, който ще замени героя от мача с Левски - Пламен Крачунов. Наказан единствено е Омар Косоко. От групата на тима отпадна зимното попълнение Бриан Ереро. Освен капитана Илиев, другата промяна, която се очаква ще е свързана с Гуидо Ди Вани. Централният нападател бе титуляр в мача с Черно море, но не показа нищо интересно на терена. Очаква се той да седне на резервната скамейка, а Младенов изобщо да не използва типичен таран. Наставникът на "армейците" смята да засили централната линия и не е изключено в центъра на терена да се появи трети опорен халф в лицето на Борис Галчев. Младата звезда на тима Григор Долапчиев за пореден път не попадна в групата на мача и по този начин се засилват очакванията за евентуален негов трансфер след края на сезона.

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев има само един проблем преди мача с ЦСКА. Десният защитник Жуниор Кайсара получи сериозна травма след мача с Литекс и вероятно ще пропусне срещата с "армейците". Това обаче не е сериозен проблем за Стоев, който има доста сериозен избор сред резервите на отбора. Очакванията са Лудогорец да играе с най-добрите си играчи срещу състава на ЦСКА.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

24 февруари Черноморец - ЦСКА 1:2 (А група)
01 март ЦСКА - Славия 3:0 (А група)
08 март Левски - ЦСКА 0:1 (А група)
15 март ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
23 март Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)

Лудогорец:

09 март Литекс - Лудогорец 0:0 (А група)
13 март Лудогорец - Валенсия 0:3 (Лига Европа)
16 март Литекс - Лудогорец 1:2 (Купа на България)
20 март Валенсия - Лудогорец 1:0 (Лига Европа)
23 март Лудогорец - Литекс 3:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Лудогорец
6 срещи
4 победи за Лудогорец
2 равенства
Голова Разлика: 9:2 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267