ЦСКА ще се поздрави с успех във Варна


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се поздрави с успех във Варна

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 23.03.2014г.
Час: 15:45
Съдия: Александър Костадинов


ЦСКА гостува във Варна на местния Черно море в среща от 2-ия кръг на плейофите в А група. Вече няколко години "армейците" не познават вкуса на победата на стадион "Тича". В последно време домакините са обвинявани, че практикуват доста "грозен" футбол. Футболистите на Георги Иванов-Гонзо се славят с това, че вкарват един гол през първата част, а след това цялото второ полувреме го прекарват на земята, бавейки времето. Прогнозата на Futbol-tv е, че ЦСКА най-после ще се поздрави с победа.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов ще може да разчита на завърналите се след наказание Райс Мболи, Борис Галчев и Апостол Попов. Очаква се вратарят и Апата да си върнат титулярните места за сметка на Стоян Колев и Венци Василев, които играха при победата над Левски с 1:0 в последния кръг. Галчев, от своя страна ще остане на резервната скамейка. Героят от срещата със "сините" Пламен Крумов, който реализира единственото попадение, което падна в края на мача, отново ще бъде титуляр, като причината за това е наказанието на Валентин Илиев. Друг наказан е Омар Косоко, но за неговото място се борят 4-5 души и липсата му не е фатална. С лека травма е Емил Гъргоров, но Бадема по всяка вероятно ще бъде на терена в мача с "моряците".

Има вероятност играчите на ЦСКА да не усетят факторът гостуване, тъй като на трибуните на стадиона Черно море ще има над 2000 феновете на "червените".

Треньорът на Черно море Героги Иванов-Гонзо е мотивиран повече от всякога да победи ЦСКА. Легендата на Левски е спряган за завръщане на "Герена" след края на сезона и неговото желание е още от сега да започне да вгорчава живота на "армейците". Гонзо няма проблеми с контузени или наказани футболисти. Не е изключено тежкият терен на стадион "Тича" да окаже влияние върху крайния изход от тази среща. От щаба на домакините опитаха да го запазят за срещата, като през седмицата съставът на "моряците" провеждаше тренировките си на терена на стадион "Младост".


ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 0:1


Послени 5 изиграни срещи:

Черно море:

14 февруари Черно море - Добруджа 1:3 (Приятелска среща)
21 февруари Пирин Гоце Делчев - Черно море 1:0 (А група)
01 март Черно море - Литекс 1:2 (А група)
09 март Любимец - Черно море 0:4 (А група)
13 март Литекс - Черно море 0:0 (А група)

ЦСКА:

20 февруари Ботев Враца - ЦСКА 2:3 (Приятелска среща)
24 февруари Черноморец - ЦСКА 1:2 (А група)
01 март ЦСКА - Славия 3:0 (А група)
08 март Левски - ЦСКА 0:1 (А група)
15 март ЦСКА - Левски 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - ЦСКА

99 срещи
13 победи за Черно море
23 равенства
63 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 188:68 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211