ЦСКА и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

ЦСКА и Левски няма да се победят

ЦСКА - Левски
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 15.03.2014г.
Час: 16:15
Съдия: Георги Йорданов

ЦСКА приема Левски на стадион "Васил Левски" в среща от 1-ия кръг на плейофната фаза в А група. Двата тима премериха сили преди седмица и тогава "червена" България имаше повод за радост, след като Емил Гъргоров донесе победата на "армейците". Сега ситуацията е малко по-различна. Преди седмица момчетата на Стойчо Младенов бяха в ролята на фаворити, но сега нещата не изглеждат точно така, тъй като треньорът на ЦСКА ще трябва да заложи на почти изцяло различен състав, тъй като в отбора има доста наказани и контузени футболисти. Прогнозата на Futbol-tv е за знак Х.

Борис Галчев, Омар Косоко и Райс Мболи са аут за мача заради червените картони, които получиха при победата с 1:0 над "сините" преди дни. Наказан е също така е капитанът Валентин Илиев, който отпада за две срещи. За пети жълт картона за един мач ще бъде наказан Апостол Попов. Наставникът на тима Стойчо Младенов върна в състава Томас Черни. Вратарят, който бе твърд титуляр през изминалия сезон загуби доверието на треньора, след като отказа да поднови договора си. Черни не попадаше в групата на тима в мачовете до този момент, но сега безизходицата е принудила наставника да върне Черни в състава. В противен случай Младенов трябваше да заложи на Стоян Колев, който не се намира в най-добра форма.

Треньорът на "армейците" ще сформира изцяло нова защитна линия. Мястото на Валентин Илиев ще бъде дадено Пламен Крачунов. Бившият играч на Локомотив Пловдив се завърна на "Армията", но не игра в първите срещи заради контузия. Все още не е напълно ясно дали той е готов за игра и има вероятност тази позиция да бъде дадена Венци Василев. Последният може да бъде използван и като краен защитник - заместник на Апостол Попов. В случай, че бъде пратен в центъра на отбраната, тогава позицията на Апата ще бъде поверена на новото попълнение Здравко Илиев.

По-лесно изглежда решението за заместници на Галчев и Косоко. В центъра на терена ще действа Тодор Янчев, а като централен нападател може да започне Мартин Петров. С травми са Фо-Поре и Милисавлевич, като първият вероятно ще започне като титуляр, докато бившият играч на Лудогорец може и да бъде оставен на пейката. При това положение по крилата ще действат Иван Стоянов и Тони Силва, Гъргоров ще бъде изнесен зад Марто Петров.

Треньорът на Левски Антони Здравков също има малко проблеми преди този мач. След наказание от един мач, в групата се завръщат Станислав Ангелов и Ларсен Туре. Пелето бе с основна вина за загубата от Вечния съперник преди седмица, когато направи дузпа. Въпреки това, Тони Здравков смята да даде нов шанс за изява на капитана на тима. Сухия обаче няма да може да използва вратаря Пламен Илиев, който счупи пръст на ръката преди седмица. Неговото място под рамките на вратата ще заеме Горан Блажевич. Друга промяна, която се предвижда е в центъра на терена. Наказан е националът Владимир Гаджев, а неговото място може би ще заеме именно Станислав Ангелов. В предишния мач Пелето бе централен защитник, но сега на този пост се завръща Даниел Димов.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛЕВСКИ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

15 февруари Берое - ЦСКА 0:1 (Приятелска среща)
20 февруари Ботев Враца - ЦСКА 2:3 (Приятелска среща)
24 февруари Черноморец - ЦСКА 1:2 (А група)
01 март ЦСКА - Славия 3:0 (А група)
08 март Левски - ЦСКА 0:1 (А група)

Левски:

15 февруари Левски - Урал 1:1 (Приятелска среща)
22 февруари Левски - Славия 2:2 (А група)
28 февруари Локомотив София - Левски 1:0 (А група)
08 март Левски - ЦСКА 0:1 (А група)
12 март Левски - Ботев Пловдив 3:1 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)
ЦСКА - Левски
133 срещи
45 победи за ЦСКА
36 равенства
52 победи за Левски
Голова Разлика: 189:181 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
251