Левски ще вземе дербито с Локо София


FUTBOL-TV

Левски ще вземе дербито с Локо София

Локомотив София - Левски
Стадион: "Локомотив", София
Дата: 28.02.2014г.
Час: 15:30
Съдия: Николай Йорданов


Левски гостува на Локо София в мач от 25-ия кръг на А група. И двата тима имат нужда от трите точки с оглед на амбициите си. "Железничарите" се надяват да се отдалечат от зоната на изпадащите тимове, докато "сините" гонят вечния си съперник - ЦСКА в борбата за трето място. Futbol-tv съветва читателите си да пробват знак 2.

Наставникът на Левски Тони Здравков ще направи поне две наложителни промени. Двама души са с контузии - Мирослав Иванов и Станислав Ангелов, а Пелето е и наказан. Рикардо Нунеш и Бастос са в групата за мача, като първият вероятно ще е титуляр, Бастос вероятно ще се появи в игра след почивката, тъй като все още не е готов да изиграе повече минути на терена.

"Локомотив София има футболисти и нови играчи, които могат да ни направят беля. Не са слаб отбор, въпреки че ще бъдат във втората седмица. Всичко зависи от нас. Ако бъдем напористи и търсим победата, не би трябвало да срещнем затруднения. Казах, че Левски след първите три мача, ще бъде коренно различен отбор. Това е с оглед селекцията, която направихме в движение. Когато всички 25 футболисти бъдат готови, тогава ще имаме друго лице. Сега имаме играчи, които не са готови физически на 100 процента, но са част от отбора. Трябват ни и 2-3 срещи, за да придобием облик. Надявам се с всеки следващ мач да показваме по-добро лице, каквото не видях срещу Славия", заяви Здравков.

Наставникът на Локо София Стефан Генов ще може да разчита на звездата си Маркиньос, който е възстановен от контузия, както и на новото попълнение Раул. Локомотив София запази терена си за дербито с Левски в петък от 15:30 ч. и по тази причина през седмицата тренира другаде, а не на своя стадион.

"И двата отбора искат мачът да се играе на добър терен. Смятам, че нашият е добре подготвен за този период от годината", сподели Стефан Генов.


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 0:1


Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив София:

20 януари ЦСКА - Локомотив София 2:1 (Приятелска среща)
23 януари Пирин Гоце Делчев - Локомотив София 0:0 (Приятелска среща)
02 февруари Локомотив София - Ботев Враца 0:1 (Приятелска среща)
06 февруари Локомотив София - Университатеа Клуж 2:3 (Приятелска среща)
22 февруари Локомотив София - Нефтохимик 5:0 (А група)

Левски:

06 февруари Левски - Теплице 2:4 (Приятелска среща)
10 февруари Левски - Виктория Пилзен 0:3 (Приятелска среща)
12 февруари Левски - Жалгирис 1:1 (Приятелска среща)
15 февруари Левски - Урал 1:1 (Приятелска среща)
22 февруари Левски - Славия 2:2 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив София - Левски

123 срещи
24 победи за Локомотив София
29 равенства
70 победи за Левски
Голова Разлика: 223:113 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255