ЦСКА ще победи Черноморец в Бургас


FUTBOL-TV

ЦСКА ще победи Черноморец в Бургас

Черноморец - ЦСКА
Стадион: "Лазур", Бургас
Дата: 24.02.2014г.
Час: 17:30
Съдия: Никола Попов


Черноморец приема ЦСКА на стадион "Лазур" в среща от 24-ия кръг на А група. "Армейците" направиха сериозна селекция и се подсилиха с няколко нови имена, с които ще претендират за място в челната тройка. "Акулите" от своя страна се борят да не изпаднат, а единственият светъл лъч светлина в Бургас се казва Димитър Димитров. Херо е доста опитен треньор, но през есента изпита затруднение при избора си най-добър стартов състав. Поради тази причина FUTBOL-TV предлага на читателите си знак 2.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов ще направи доста проблеми, най-вече в защита. Джаксън Менди е наказан за натрупани картони и няма да е на разположение за двубоя. Очакванията са партньор в центъра на отбраната на капитана Валентин Илиев да бъде Апостол Попов. Новото попълнение от Берое Здравко Илиев ще започне срещата като титуляр по десния фланг, като друг вариант за тази позиция е Венцислав Василев. От другата страна вероятно ще бъде предпочетен Жереми Фо-Поре, но не е изключено Младенов да изненада с подписалия договор преди два дни Ереро.

Извън групата остана вратарят Томас Черни. Той бе несменяем титуляр през есента, но се очаква скоро да напусне тима. На вратата ще застане Райс Мболи. Аут от групата за мача е и любимецът на феновете Григор Долапчиев. Не е изключено атаката на отбора да поведе Омар Косоко.

Наставникът на Черноморец Димитър Димитров няма да може да разчита на голяма част от играчите през миналия полусезон. Сериозна бройка футболисти напусна Черноморец през зимния прозорец. Херо взе няколко нови играчи, сред които Симеон Райков, като бившият играч на Черно море и Левски може да дебютира срещу ЦСКА. Аут за този мач са само Бранимир Костадинов и Жереми Манзоро, които все още не са готови функционално, тъй като до скоро лекуваха контузии.

"Смятам, че познаваме добре отбора на ЦСКА. Имахме възможност да наблюдаваме няколко техни мача, даже си мисля, че трудно ще объркам стартовата им единадесеторка. Оттук нататък основната ни и единствена амбиция е да се преборим да останем в групата на майсторите. Знам, че е трудно и тежко, но ще се опитаме да го направим с нормални и честни средства", заяви Димитров.

ПРОГНОЗА: ЧЕРНОМОРЕЦ - ЦСКА 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Черноморец:

01 февруари Берое - Черноморец 0:1 (Приятелска среща)
05 февруари Черноморец - Мастер 5:1 (Приятелска среща)
08 февруари Черноморец - Добруджа 2:0 (Приятелска среща)
12 февруари Черноморец - Хасково 2009 2:2 (Приятелска среща)
15 февруари Черноморец - Калиакра 2:2 (Приятелска среща)

ЦСКА:

05 февруари ЦСКА - Дебрецен 2:2 (Приятелска среща)
08 февруари ЦСКА - Славия Прага 1:0 (Приятелска среща)
13 февруари ЦСКА - Академик Свищов 3:0 (Приятелска среща)
15 февруари Берое - ЦСКА 0:1 (Приятелска среща)
20 февруари Ботев Враца - ЦСКА 2:3 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черноморец - ЦСКА

71 срещи
9 победи за Черноморец
14 равенства
48 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 179:57 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
391