ЦСКА ще се справи с Любимец


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи с Любимец

ЦСКА - Любимец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 14.12.2013г.
Час: 17:15
Съдия: Стефан Апостолов

ЦСКА приема Любимец на стадион "Българска армия" в среща от 23-ия кръг на А група. Срещата е последна за първенство за тази година, като няколко дни по-късно "армейците" ще играят реванш срещу Левски, но от турнира за Купата на България. Прогнозата на Futbol-tv е 1.

Наставникът на "армейците" Стойчо Младенов няма да може да разчита на двама от титулярните си играчи. Жереми Фо-Поре е контузен, а Марсиньо е наказан за този двубой. Освен това Апостол Попов е под въпрос, тъй като също има лека травма. Младенов може би ще даде шанс за изява на младия Долапчиев, който рядко попада сред титулярите. Други варианти за централен нападател са Кировски и Сидибе, а Мартин Петров вероятно ще играе по крилото.

"След 6-ия кръг ви казах на една пресконференция, дано тези момчета издържат до края на полусезона. Знаете, че във всеки мач излизаме с 9 едни и същи футболисти. Въртим само нападателите. Когато нямаш здрава основа, в края на шампионата може да има умора. Говорили сме за Любимец и искаме да избегнем подценяване, което се получи срещу Пирин Гоце Делчев. Готвим селекцията, дали ще бъде успешна или не, зависи от много неща“, сподели Стойчо Младенов.

В отбора на гостите има доста проблеми преди този мач. Ден преди срещата Величко Величков стана поредният футболист, който прекрати взаимоотношенията си с тима. Старши-треньорът на Любимец Красимир Мечев няма да може да разчита и на двама наказани състезатели в лицето на Славчо Шоколаров и Мирослав Будинов.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛЮБИМЕЦ 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

25 ноември Нефтохимик - ЦСКА 1:3 (А група)
30 ноември ЦСКА - Локомотив София 5:0 (А група)
05 декември Ботев Пловдив - ЦСКА 2:1 (А група)
08 декември ЦСКА - Пирин Гоце Делчев 2:0 (А група)
11 декември Литекс - ЦСКА 0:0 (А група)

Любимец:

23 ноември Пирин Гоце Делчев - Любимец 5:2 (А група)
30 ноември Любимец - Литекс 1:4 (А група)
04 декември Левски - Любимец 3:0 (А група)
07 декември Черноморец - Любимец 5:0 (А група)
11 декември Любимец - Славия 2:2 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Любимец

1 среща
1 победа за ЦСКА
0 равенства
0 победи за Любимец
Голова Разлика: 3:0 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
228