Черно море би слаб Левски (видео)


FUTBOL-TV

Черно море би слаб Левски (видео)

Левски загуби от Черно море с 1:2, в среща от 19-ия кръг на първенството, която се игра на стадион "Тича" във Варна, информира официалния сайт на "сините". Георги Илиев и Бакари вкараха головете за домакините, а Ларсен Туре се разписа за Левски.

В 30-та минута Бакари изскочи зад защитата на Левски, но Пламен Илиев го изпревари и пресече паса. Минута по-късно Бергонси стреля с глава, Пламен Илиев докосна топката, а след това тя се удари в горната греда и излезе в корнер. В 33-та минута след центриране от фаул топката стигна до Даниел Димов, който стреля от границата на наказателното поле, но шутът му излезе в аут. Две минути по-късно Съдията Ристосков отсъди дузпа след като прецени, че има нарушение на Пламен Илиев срещу Бакари. Впоследствие реферът се допита и до асистента си зад вратата и отмени решението си. На повторенията се видя, че нарушения няма.

В 39-та минута след удар на Бергонси от границата на наказателното поле, Пламен Илиев се прояви с поредна добра намеса и спаси. Две минути по-късно след триходова комбинация Георги Илиев бе изведен на чиста позиция в пеналта и с удар в левия ъгъл изведе домакините напред в резултата – 1:0.

След почивката, в 48-та минута грешка на Мюлдер доведе до пробив на Коконов, но холандецът се поправи и с шпагат извади топката в корнер. В 58-та минута Макриев стреля неточно от границата на пеналта. Три минути по-късно след центриране на Георги Илиев от фаул отдясно, Бакари скочи най-високо и прати топката във вратата на "сините" – 2:0.

В 65-та минута Генков получи топката в наказателното поле, напредна, но не успя да стреля, а "сините" стигнаха до корнер. Пет минути по-късно след центриране отдясно Георги Илиев стреля с глава в аут. В 76-та минута Нуно Пинто центрира отляво, Китанов не се намеси добре, топката се чукна в гредата и попадна в Туре, който вкара в празната врата – 2:1.

В 82-та минута след грубо влизане на Сашо Александров двата отбора се сдърпаха край тъч линията. Александров получи втори жълт картон и беше изгонен от рефера Ристосков. В 89-та минута Пламен Димов стреля с глава след корнер за Левски, но Георги Китанов извади топката от долния ляв ъгъл на вратата си. В даденото от съдията продължение, след нов ъглов удар за Левски, в наказателното поле настана меле, но Станислав Ангелов не успя да стреля към вратата и топката напусна терена в аут.

Снимка: Официален сайт на Левски

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
226