Левски ще се справи с Черно море


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Черно море

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 30.11.2013г.
Час: 13:00
Съдия: Христо Ристосков

Черно море приема Левски на стадион "Тича" в среща от 19-ия кръг на А група. Очаква се теренът във Варна да бъде в доста лошо състояние и това пречи за ясна прогноза от тази среща. Все пак, "сините" са фаворити, с оглед на добрите си игри в последните срещи. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е 2.

Треньорът на Левски Тони Здравко има малко проблеми преди този мач. Наказаният Владимир Гаджев няма да вземе участие в срещата, а аут е и Йордан Милиев. Здравков смята да смени Гаджев с Кевин Брю. В защита също ще има проблеми, но това не бива да е проблем, тъй като играчите пред вратаря рядко са едни и същи.

"С Гонзо се познаваме много добре, дълго време работихме заедно. Ще оставим приятелството за 90 минути. Нямам колебания кой ще играе на позицията на Гаджев. Единственото, което очакваме е неговият заместник да играе по-добре. Кевин Брю ще го замести. Отборът на Черно море винаги се е отличавал с малко повече характер и хъс. Силните им страни са в защитния вал и средата на терена. Бакари, Симеон Райков и Даниел Младенов също са силни. Не смятам, че ще разчитат само на битка. Ристосков е съдия, който може да изкара и финал на Шампионската лига, стига да е достатъчно концентриран", сподели Тони Здравков.

Георги Иванов-Гонзо има малко проблеми преди мача с Левски. Стефан Станчев е възстановен и готов да играе за Черно море срещу "сините". Двубоят пропускат наказаният за два мача заради червения си картон срещу Берое Стенли Окоро и Георги Божилов, който все още не е напълно възстановен от контузията си. Симеон Райков е излекуват от инфекцията си и също е готов за двубоя.

Футболистите на Черно море тренираха през седмицата на стадион "Младост", с цел да се запази терена на "Тича". Ръководството на Черно море призовава феновете да изпълнят трибуните на "Тича" и да подкрепят отбора си във футболния празник.



ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

03 ноември Черно море - ЦСКА 2:1 (А група)
07 ноември Черно море - Ботев Пловдив 0:0 (Купа на България)
11 ноември Локомотив Пловдив - Черно море 1:0 (А група)
17 ноември Ботев Пловдив - Черно море 1:0 (Купа на България)
23 ноември Черно море - Берое 1:1 (А група)

Левски:

31 октомври Локомотив Пловдив - Левски 2:3 (А група)
03 ноември Левски - Пирин Гоце Делчев 4:1 (А група)
09 ноември Берое - Левски 1:0 (А група)
16 ноември ЦСКА - Левски 0:0 (Купа на България)
23 ноември Левски - Литекс 4:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - Левски

98 срещи
14 победи за Черно море
28 равенства
56 победи за Левски
Голова Разлика: 190:82 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219