ЦСКА няма да има проблеми с Локо София


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да има проблеми с Локо София

ЦСКА - Локомотив София
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 30.11.2013г.
Час: 15:15
Съдия: Вихрен Манев

ЦСКА приема Локомотив София на стадион "Българска армия" в среща от 19-ия кръг на "А" група. "Червените" нямат успех над този съперник в последните няколко срещи между двата тима. Въпреки това "армейците" се намират в по-добра форма, а и освен това факторът домакинство вероятно ще си каже думата. Прогнозата на Futbol-tv за това столично дерби е за знак 1.

Македонският нападател Християн Кировски отново попадна в групата на ЦСКА, след като пропусна последните няколко мача на "червените". Таранът, който има само два гола от началото на сезона, е сред 20-те избраници на треньора Стойчо Младенов за мача с Локомотив София. Все пак очакванията са македонецът да бъде оставен на пейката, а като титуляр в центъра на атаката да започне Мартин Петров или Сидибе.

Бруно Морейра е с контузия и със сигурност пропуска мача, а извън групата остана и Брайън Хауърд. Не е ясно дали треньорът на 31-кратните шампиони ще заложи на неубедителния Марсиньо или отново ще даде шанс за изява на Антон Карачанаков. По всяка вероятност резерва отново ще бъде голмайсторът Григор Долапчиев, който рядко попада в състава на Стойчо Младенов.

През седмицата отборът на Локомотив София се готви под покрив до мача с ЦСКА. Поради заснежения терен на ст. "Локомотив“ момчетата на Стефан Генов в четвъртък тренираха на закритата писта на стадиона, като наблегнаха на упражненията за бързина и координация, както и на тонизиращите игри с топка. По индивидуална програма и на облекчен режим тренираха Евертон Джилио Том и Александър Бранеков.

"Изключително важен мач за нас. По принцип играем сполучливо срещу този съперник. Гледахме мача на "червените“ срещу Нефтохимик, видяхме, че имаха затруднения срещу по-затворен стил на игра, но ние имаме своите планове. Разбира се, онова, което сме забелязали като пропуски, ще се опитаме да го използваме в мача. Вече всички игрища са лоши, така че се надяваме в тези условия домакините да подготвят терена по възможно най-добрия начин. Имаме контузени. Александър Бранеков вчера и днес тренира на облекчен режим. Същото се отнася и за Том", заяви треньорът на Локо София Стефан Генов..

Трайно контузени в тима на "железничарите" са Румен Трифонов и Джиби. Вероятно и двамата пропускат срещата с "армейците". Всички останали играчи ще бъдат на разположение на Стефан Генов.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 3:0



Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

03 ноември Черно море - ЦСКА 2:1 (А група)
10 ноември ЦСКА - Лудогорец 0:2 (А група)
16 ноември ЦСКА - Левски 0:0 (Купа на България)
19 ноември Сливнишки Герой - ЦСКА 0:3 (Приятелска среща)
25 ноември Нефтохимик - ЦСКА 1:3 (А група)

Локомотив София:

03 ноември Локомотив София - Любимец 1:0 (А група)
06 ноември Локомотив София - Славия 1:2 (Купа на България)
09 ноември Черноморец - Локомотив София 2:1 (А група)
15 ноември Славия - Локомотив София 0:2 (Купа на България)
22 ноември Локомотив София - Славия 0:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Локомотив София

123 срещи
59 победи за ЦСКА
38 равенства
26 победи за Локомотив София
Голова Разлика: 215:137 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
291