ЦСКА няма да има проблеми с Нафтата


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да има проблеми с Нафтата

Нефтохимик - ЦСКА
Стадион: "Хаджи Димитър", Сливен
Дата: 25.11.2013г.
Час: 14:30
Съдия: Ангел Баялцалиев


ЦСКА гостува на Нефтохимик на градския стадион в Сливен в среща от 18-ия кръг на А група. Положението за Нафтата не е никак розово, тъй като отборът е принуден да не играе на стадиона си, заради неизплатени наеми към ръководството на Черноморец. "Шейховете" се борят за оцеляването си, докато ЦСКА е в борбата за челните места. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е 2.

Наставникът на "армейците" Стойчо Младенов има проблеми преди срещата с Нефтохимик. Под въпрос за двубоя са двамата от най-добрите играчи на "червените" Емил Гъргоров и Неманя Милисавлевич. След мача за Купата на България срещу Левски двамата не могат да тренират заради травми. Лекарят на тима д-р Иван Дойчев прави всичко възможно двамата да бъдат на линия за двубоя, но не е изключено Стойчо Младенов да не рискува с тяхното здраве.

Третият с травма в ЦСКА е Джаксън Менди, но огромният защитник със сигурност ще е на линия за мача. Вероятно Мартин Петров ще остане на пейката, тъй като е изостанал с подготовката. Въпреки това, бившият играч на Манчестър Сити и Атлетико Мадрид ще се появи в игра след почивката. Като централен нападател вероятно отново ще се заложи на Сидибе, въпреки че той не се представя добре от началото на сезона.

Треньорът на Нефтохимик вероятно няма да може да разчита на един от основните си играчи, в лицето на Христо Лемперов, който е със съмнение за сериозно мускулно разтежение. Играчът напусна мача със Славия още в 19-та минута, поради травмата, която получи.

Другият футболист, който със сигурност ще липсва на отбора за предстоящия двубой с ЦСКА е Петър Димитров. Дисциплинарната комисия санкционира играча за една среща и го глоби с 400 лева за мача със Славия. Всички останали играчи са готови за двубоя с "армейците".


ПРОГНОЗА: НЕФТОХИМИК - ЦСКА 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Нефтохимик:

19 октомври Нефтохимик - Пирин Гоце Делчев 0:0 (А група)
27 октомври Нефтохимик - Литекс 0:2 (А група)
30 октомври Любимец - Нефтохимик 1:1 (А група)
03 ноември Нефтохимик - Черноморец 1:0 (А група)
09 ноември Славия - Нефтохимик 2:0 (А група)

ЦСКА:

31 октомври ЦСКА - Берое 1:0 (А група)
03 ноември Черно море - ЦСКА 2:1 (А група)
10 ноември ЦСКА - Лудогорец 0:2 (А група)
16 ноември ЦСКА - Левски 0:0 (Купа на България)
19 ноември Сливнишки Герой - ЦСКА 0:3 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Нефтохимик - ЦСКА

27 срещи
7 победи за Нефтохимик
4 равенства
16 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 56:27 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
350