ЦСКА и Левски оставиха всичко най-интересно за реванша


В. Мухарски

ЦСКА и Левски оставиха всичко най-интересно за реванша

ЦСКА и Левски не успяха да се победят, завършвайки наравно - 0:0 в първа среща от 1/8-финалите в турнира за Купата на страната. "Червените" могат повече да съжаляват за пропуснатата победа, тъй бяха по-активни и създадоха най-интересните положения в мача.

В 20-ата минута, след добро центриране на Мартин Петров, гол на Валентин Илиев с глава бе отменен поради засада. Малко по-късно реферът не видя задържане на Мартин Петров в наказателното поле на "сините". В 37-ата минута Левски създадоха единственото си добро положение през първото полувреме, но Мирослав Иванов нацели греда, а при добавката Гари Родригес прати топката в ръцете на Томас Черни. За ЦСКА пропуски направиха още Марсиньо и Емил Гъргоров.

Малко след почивката второ добро положение за Левски пропиля Генков, който бе изпуснат от Менди, но нападателят не успя да засече центриране на свой съотборник. В 69-ата минута резервата Сидибе открадна топката от Димов и тръгна сам срещу Пламен Илиев, вратарят на "сините" излезе неразчетено, като дори бутна своя противник, но нарушение нямаше, а в крайна сметка топката остана у Сидибе, който не успя да се разпише. За  "армейците" близо до гол бяха още Гъргоров, Апостол Попов и Чочев, които пропиляха добри ситуации. Реваншът е на 19-и декември.

Снимка: Официален сайт на ЦСКА

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149