ЦСКА и Левски няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Левски няма да се победят

ЦСКА - Левски
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 16.11.2013г.
Час: 15:15
Съдия: Цветан Кръстев

ЦСКА е символичен домакин на Левски в първия осминафинален мач за Купата на България, който ще се играе на стадион "Васил Левски". След месец ще се проведе и реванш, който отново ще бъде на националния стадион, но тогава "сините" ще се водят за домакини. Поради фактът, че от първата среща нищо няма да бъде решено Futbol-tv прогнозира, че двата тима ще се стараят повече да не загубят срещата, отколкото да победят. Предлагаме знак Х.

В състава на ЦСКА почти няма проблеми преди срещата. Единствено Мартин Петров е под въпрос за двубоя, тъй като до скоро бе с лека травма. Бившият играч на Манчестър Сити и Атлетико Мадрид обаче тренира наравно със съотборниците си през седмицата и по всяка вероятност ще бъде в групата за мача. Очаква се наставникът на "армейците" Стойчо Младенов да пусне Марто Петров в игра след почивката.

Другият проблем пред треньорският щаб на "червените" е контузията на Омар Косоко. Французинът тренира на облекчен режим и вероятно ще остане извън сметките на Стойчо Младенов. Треньорът на 31-кратните шампиони на страната едва ли ще експериментира и най-вероятно ще заложи играчи, които през сезона се отвърдиха като титуляри. Единствено не е много ясно на кого ще се разчита да поведе атаката на тима. Вероятно това ще бъде Сидибе, а освен него шансове имат Кировски, Бруно Морейра и Долапчиев. На младия голмайстор обаче почти не се разчита и ако той се появи в игра, то ще бъде само при благоприятен резултат.

В състава на Левски има само една сериозна въпросителна и тя е свързана с капитана Станислав Ангелов. Пелето страда от контузия, но на последната тренировка успя да проведе пълноценно занимание, с което увеличи шансовете си за титулярно място.

Наставникът на "сините" Тони Здравко Здравков няма да може да разчита на повиканите в юношеския национален отбор до 19 години футболисти Александър Любенов, Антонио Вутов и близнаците Борислав и Радослав Цоневи. Всички останали играчи на Левски са готови на 100% за дербито с ЦСКА.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛЕВСКИ 1:1



Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

19 октомври ЦСКА - Левски 3:0 (А група)
26 октомври Локомотив Пловдив - ЦСКА 1:0 (А група)
31 октомври ЦСКА - Берое 1:0 (А група)
03 ноември Черно море - ЦСКА 2:1 (А група)
10 ноември ЦСКА - Лудогорец 0:2 (А група)

Левски:

19 октомври ЦСКА - Левски 3:0 (А група)
26 октомври Левски - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
31 октомври Локомотив Пловдив - Левски 2:3 (А група)
03 ноември Левски - Пирин Гоце Делчев 4:1 (А група)
09 ноември Берое - Левски 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за Купа на България)

ЦСКА - Левски

33 срещи
9 победи за ЦСКА
7 равенства
17 победи за Левски
Голова Разлика: 58:42 за Левски

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 2.10
Равен - 3.20
Левски - 3.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
280