ЦСКА ще измъкне победата от Лудогорец


В. Мухарски

ЦСКА ще измъкне победата от Лудогорец

ЦСКА - Лудогорец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 10.11.2013г.
Час: 17:30
Съдия: Георги Йорданов



ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска армия" в среща от 17-ия кръг на А група. Тимът от Разград изигра тежък мач през седмицата в турнира Лига Европа и е много вероятно играчите на Стойчо Стоев да не са възстановени на 100 процента. "Армейците" от своя страна са доста надъхани за победа, тъй като в последната им среща срещу Черно море бяха доста сериозно ощетени от реферите, което подразни и футболисти, и фенове. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящия двубой е за знак 1.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов има малко проблеми преди предстоящата среща. Джаксън Менди може да пропусне дербито с Лудогорец. Сенегалският защитник не тренира с отбора през седмицата заради контузия, но щабът на тима вярва, че Менди ще бъде готов. В заниманията не участва и Омар Косоко, който вероятно няма да попадне в групата за мача.

В случай, че Менди не е готов за игра, до Валентин Илиев, в центъра на отбраната, ще играе Апостол Попов, а като краен защитник ще се появи Венци Василев. Милиславлевич пък може да бъде преквалифициран в бек, а по крилото да започне Мартин Петров.

С доста осакатен състав ще бъде наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев в мача с ЦСКА. Със сигурност от сметките му отпадат трима от героите в двубоя с Черноморец Одеса. Защитникът Йордан Минев, халфът Христо Златински и нападателят Роман Безяк вероятно няма да играят срещу столичани. Полузащитникът беше измъчван от проблеми в глезена и беше под въпрос дори за мача от Лига Европа. Сега обаче му се е обадила друга травма. Минев игра на инжекции срещу Черноморец Одеса, но вече няма как да преодолее болките. Роман Безяк имаше стомашни проблеми и затова се появи само за 5-6 минути срещу украинците.

Стойчо Стоев обяви, че ако има и най-малки оплаквания, няма да го ползва. Със сигурност аут е и бившият играч на ЦСКА Мишел Платини. Той няма да играе до началото на пролетния дял. В състава на шампионите се завръща Светослав Дяков. Халфът не игра срещу Черноморец Одеса, но заради наказание, а не заради контузия. 

"Хубавото при Безяк е, че първо имаше по-сериозен проблем в глезена, който обаче отшумя. Сегашният му проблем е в големия пръст на крака. Но аз никога няма да рискувам здравето на който и да е играч, независимо от важността на мача", заяви Стойчо Стоев.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ 1:0


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

12 октомври Хасково - ЦСКА 1:1 (Купа на България)
19 октомври ЦСКА - Левски 3:0 (А група)
26 октомври Локомотив Пловдив - ЦСКА 1:0 (А група)
31 октомври ЦСКА - Берое 1:0 (А група)
03 ноември Черно море - ЦСКА 2:1 (А група)

Лудогорец:

24 октомври Черноморец Одеса - Лудогорец 0:1 (Лига Европа)
27 октомври Лудогорец - Любимец 5:1 (А група)
30 октомври Черноморец Бургас - Лудогорец 0:2 (А група)
02 ноември Лудогорец - Славия 4:0 (А група)
07 ноември Лудогорец - Черноморец Одеса 1:1 (Лига Европа)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Лудогорец

5 срещи
0 победи за ЦСКА
2 равенства
3 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 2:7 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 2.40
Равен - 3.00
Лудогорец - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
283