Берое и Левски няма да се победят


В. Мухарски

Берое и Левски няма да се победят

Берое - Левски
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 09.11.2013г.
Час: 15:15
Съдия: Георги Димитров

Берое приема Левски на стадиона в Стара Загора в среща от 17-ия кръг на А група. И двата тима редуват силни и слаби мачове, като домакините загубиха за последно в София от ЦСКА. В последната си среща тимът на Берое взе дербито с Локомотив Пловдив с 3:0 и показа, че като домакин трудно може да бъде победен. "Сините" в са в серия от три поредни победи след тежката загуба от ЦСКА с 0:3. Прогнозата на Futbol-tv за предстоящата среща е знак Х.

В тима на Берое има малко проблеми преди двубоя с Левски. Треньорът на "зелено-белите" Петър Хубчев не може да разчита на наказания Веселин Пенев и контузените Амир Саюд, Костадин Стоянов, Георги Костадинов и Владимир Зафиров. Хубчев най-вероятно ще използва 10 от титулярите в последния мач с Локо Пловдив, като се очаква Здравко Илиев да замести Веселин Пенев като краен бранител.

"С нетърпение очакваме срещата с Левски, които спечелиха последните си три двубоя и са мотивирани. Нашата публика е не само 12-ият, но 11-ият и 10-ият ни играч. Очакваме тяхната подкрепа утре." - сподели кондиционният треньор и легенда на "зелено-белите“ Пламен Липенски.

Наставникът на Левски Антони Здравков не може да разчита на наказания Нуно Пинто, както и на контузените Стефан Велев и Димитър Везалов. Вероятно поради травма мача ще пропусне и младият талант Борислав Цонев. Мястото на Нуно Пинто ще заеме Орлин Старокин. Не е изключено на вратата отново да бъде Пламен Илиев, за сметка на Горан Блажевич. В центъра на защитата Даниел Димов ще си партнира най-вероятно с Алехандро Перес или Йордан Милиев.

"Въпреки че ни предстоят още много сериозни мачове, да пазим някои от своите футболисти, ще е истинско нахалство. Берое играе по един и същи начин от доста време. Това е компактен отбор, с добри футболисти. Няма да е тайна, ако кажа кои имам предвид. Става въпрос за Каядо, Георги Андонов, Венци Христов и Мартинс. Имат добри изпълнители и в защита“, коментира Тони Здравков.

През тази година двата отбора играха 3 пъти помежду си. Най-паметната среща бе на 15-и май, когато двата тима се изправиха в борба за Купата на България в Ловеч. Срещата бе спечелена от старозагорци след изпълнение на дузпи.

ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЛЕВСКИ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

10 октомври Видима-Раковски - Берое 2:5 (Купа на България)
19 октомври Берое - Черноморец 1:1 (А група)
25 октомври Берое - Славия 2:1 (А група)
31 октомври ЦСКА - Берое 1:0 (А група)
03 ноември Берое - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)

Левски:

12 октомври Пирин Гоце Делчев - Левски 0:5 (Купа на България)
19 октомври ЦСКА - Левски 3:0 (А група)
26 октомври Левски - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
31 октомври Локомотив Пловдив - Левски 2:3 (А група)
03 ноември Левски - Пирин Гоце Делчев 4:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Берое - Левски

92 срещи
15 победи за Берое
27 равенства
50 победи за Левски
Голова Разлика: 170:92 за Левски

Коефициенти от bet365:
Берое - 3.60
Равен - 3.20
Левски - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267