ЦСКА ще се справи и с Черно море


В. Мухарски

ЦСКА ще се справи и с Черно море

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 03.11.2013г.
Час: 14:30
Съдия: Станислав Тодоров


Черно море приема ЦСКА на стадион "Тича" във Варна в среща от 16-ия кръг на А група. Срещата е трудна за прогнозиране, но Futbol-tv съветва читателите си да потърсят знак 2, тъй като отборът на Георги Иванов-Гонзо загуби от Славия в предния кръг, а преди това записа победи, но срещу слаби тимове като Любимец и Черноморец. "Армейците" се намират в добра форма, а и се очаква да бъдат подкрепяни от близо 2000 души в морската столица.

Един куп кадрови проблеми има в лагера на Черно море преди домакинството на ЦСКА. Извън сметките за Гонзо остават наказаните Росен Колев и Жоро Китанов, като вторият получи жълт картон при загубата от Славия, който му се явява пети и затова ще пропусне неделния мач. Колев пък получи червен картон за удар без топка срещу Курдов и също изгоря за мача със столичани.

Освен двамата наказани, срещата може пропуснат и контузилите се през седмицата Дани Георгиев и Стефан Станчев. Освен това с травми от доста време са Дани Младенов, Жоро Илиев и Георги Божилов. Все пак Георги Илиев поднови пълноценни тренировки и е възможно да се появи в игра, но през втората част.

"Ще компенсираме контузиите с наличните футболисти. Георги Илиев се завръща. Надявам се, че останалите ще покажат най-доброто от себе си. Всички трябва да са най-високо ниво, за да успеем срещу ЦСКА. Отборът на ЦСКА винаги е бил дразнител за мен, при положения, че съм работил за Левски. Аз обаче няма да вложа толкова много емоции. Трябва главите на играчите да бъдат изчистени. Трябва да бъдем спокойни и мотивирани. ЦСКА е в подем и не случайно са на тази позиция, която заемат в момента. Ние обаче имаме шансове, които трябва да използваме. У дома играем силно", заяви Георги Иванов-Гонзо.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов има един проблем преди срещата с Черно море. Неманя Милисавлевич бе грубо фаулиран в края на мача срещу Берое от Веселин Пенев. Бившият играч на Лудогорец все пак се присъедини към своите съотборници във Варна. Там на място, ще се преценява неговото евентуално участие в двубоя. Има шанс да се поставят обезболяващи инжекции, за да може в крайна сметка той да играе.

Стойчо Младенов и неговия щаб разчитат твърде много на един от най-сигурните си титуляри от началото на сезона, който и в мача срещу Берое показа добра игра. В случай, че Неманя пропусне срещата, неговото място ще бъде заето от новото попълнение Мартин Петров. Бившият играч на Атлетико Мадрид и Манчестър Сити все още не е в най-оптимална форма, но има голяма вероятност той да започне като титуляр за "армейците".

Стойчо Младенов все още се чуди и кой да започне като титулярен нападател. Бруно Морейра е с най-сериозни шансове, тъй като отбеляза победния гол в последния мач на тима. Все пак шанс за изява може да получи и Кировски, а очаква се младата звезда на тима Григор Долапчиев отново да не се появи на терена.


ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 0:1


Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

05 октомври Литекс - Черно море 2:1 (А група)
12 октомври Черно море - Марек 2:0 (Купа на България)
20 октомври Черно море - Любимец 2:0 (А група)
27 октомври Черно море - Черноморец 2:0 (А група)
30 октомври Славия - Черно море 2:0 (А група)

ЦСКА:

05 октомври Славия - ЦСКА 0:1 (А група)
12 октомври Хасково - ЦСКА 1:1 (Купа на България)
19 октомври ЦСКА - Левски 3:0 (А група)
26 октомври Локомотив Пловдив - ЦСКА 1:0 (А група)
31 октомври ЦСКА - Берое 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - ЦСКА

98 срещи
12 победи за Черно море
23 равенства
63 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 187:66 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Черно море - 3.75
Равен - 3.25
ЦСКА - 1.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
272