Левски ще победи и Локо Пловдив


В. Мухарски

Левски ще победи и Локо Пловдив

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 31.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Александър Костадинов


Локомотив Пловдив приема Левски на стадиона в пловдивския квартал "Лаута" в среща от 15-ия кръг на А група. В предния кръг "смърфовете" победиха основния опонент на Левски - ЦСКА и като цяло пловдивчани се намират в доста добра форма. Колкото до "сините", преди няколко дни се наложиха над другия пловдивски тим - Ботев и сега ще гонят втора поредна победа. Futbol-tv съветва читателите си да пробват знак 2.

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков направи само една промяна в разширения си състав за предстоящия мач срещу Левски, в сравнение с предишния двубой с ЦСКА. От групата на "черно-белите" отпада бразилецът Диего Фераресо, който е наказан заради натрупани жълти картони, а на негово място бе извикан Костадин Марков. Последният обаче сигурно ще остане резерва.

Йордан Господинов и Дани Кики са с леки травми, но ще са готови за срещата с Левски. По-специфично е състоянието на Здравко Лазаров, който ще бъде в групата за мача. "Самото му присъствие е важно за нас. Но Здравко не е на 100% възстановен. Пламен Крачунов е далеч от момента, в който ще вземе участие в игра", заяви Сашо Станков.

"Предстои ни много тежък цикъл от срещи. Хубавото е, че влязохме много позитивно в този цикъл с победата над ЦСКА (1:0). Нямаме време да се израдваме и се готвим за двубоя с Левски. Стремим се най-вече да възстановим футболистите както емоционално, така и физически и психически. Няма време нито да се радваме много, нито да преживяваме много. Готвим се и се настройваме единствено за победа", коментира Станков пред клубния сайт.

Наставникът на Левски Тони Здравков заяви, че няма причина да променя състава, който победи Ботев Пловдив в предишния кръг, освен ако не е наложително.

"Проблеми в нашия отбор има за съжаление. Ако се наложат промени в защитата ни, то е заради невъзможността някой да играе в мача. Не виждам друга причина да се сменя когото и да било от мача с Ботев. Локо са отбор, който практикува малко по-силов футбол на фона на останалите български отбори. Но ние сме готови за това предизвикателство. Няма от какво да се притесняваме. Не виждам нищо страшно или странно в това, че някой отбор играе малко по-агресивно", каза Антони Здравков.

Въпреки че Антонио Вутов пропусна последните тренировки на "сините“, играчът е попаднал в групата на Тони Здравков. Причината за отсъствието на юношеския национал е, че се е разболял. Талантът не се е чувствал добре и е бил освободен от наставника. В Левски силно се надяват Вутов да се възстанови напълно и да може да се разчита на него за срещата с Локомотив в Пловдив, тъй като опциите в средата на терена са малко. Аут от предстоящия мач е Боби Цонев, който е наказан.


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 0:1


Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

29 септември Локомотив Пловдив - Любимец 5:0 (А група)
06 октомври Черноморец - Локомотив Пловдив 0:1 (А група)
13 октомври Локомотив Пловдив - Любимец 0:0 (Купа на България)
26 октомври Локомотив Пловдив - Славия 3:1 (А група)
31 октомври Локомотив Пловдив - ЦСКА 1:0 (А група)

Левски:

28 септември Славия - Левски 0:1 (А група)
04 октомври Левски - Локомотив София 0:0 (А група)
12 октомври Пирин Гоце Делчев - Левски 0:5 (Купа на България)
19 октомври ЦСКА - Левски 3:0 (А група)
26 октомври Левски - Ботев Пловдив 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив Пловдив - Левски

109 срещи
15 победи за Локомотив Пловдив
21 равенства
73 победи за Левски
Голова Разлика: 235:89 за Левски

Коефициенти от bet365:
Локомотив Пловдив - 3.20
Равен - 3.10
Левски - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
372