ЦСКА ще се справи със Славия


В. Мухарски

ЦСКА ще се справи със Славия

Славия - ЦСКА
Стадион: "Славия", София
Дата: 05.10.2013г.
Час: 15:15
Съдия: Георги Кабаков


Славия приема ЦСКА на стадиона в кв. "Овча купел" в среща от 12-ия кръг на А група. "Армейците" се намират в добра форма, а не същото може да се спомене и за най-стария столичен клуб. Играчите на Асен Букарев все още трудно печелят точки и се намират в опасната зона в класирането, докато "червените" се борят за челните места. Това дава основание на Futbol-tv да предложи знак 2.

Наставникът на "армейците" Стойчо Младенов има малко проблеми преди столичното дерби. С травми са Жереми Фо-Поре, Мамади Сидибе и Неманя Милисавлевич. През седмицата и тримата тренираха на облекчен режим. Французинът получи удар в областта на скулата по време на последния шампионатен мач срещу Черноморец (3:0). Милисавлевич също е с травма от мача с "акулите", а Мамади Сидибе лекува контузия от гостуването на Любимец (0:3). Очакванията са Милисавлевич да се появи в игра, като има вероятност и Жереми Фо-Поре да е титуляр. Последният обаче не е сигурен и може да бъде заменен от Венцислав Василев.

Все още не е ясно кой ще започне като титуляр и в атаката на отбора. Стойчо Младенов не желае да заложи на голмайсторът на тима Григор Долапчиев. Въпреки няколкото си голове, младокът не получава сериозен шанс за изява. В отсъствието на Сидибе титулярното място ще бъде отново поверено на Кировски. Македонецът ще бъде подпомаган от Марсиньо и Гъргоров.

В лагера на Славия няма проблеми с контузени състезатели и наставникът Асен Букарев ще може да разчита на най-добрите си футболисти. Шефът на "белите" Венци Стефанов не пропусна възможността да коментира срещата в типичния си за него стил: Да съм в напрегнати отношения с ЦСКА? Аз не знам кой е ЦСКА. Вие знаете ли? ЦСКА все още представляват Митко и Иво. Другите хора не са се показали, аз не знам с кого да разговарям. Не мога да очаквам нищо друго, освен победа. Нашите момчета знаят, че вече нямат право на грешка. ЦСКА си е ЦСКА, ние няма какво да губим, да му мислят те", заяви Стефанов. 


ПРОГНОЗА: СЛАВИЯ - ЦСКА 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Славия:

14 септември Литекс - Славия 1:1 (А група)
18 септември Славия - Пирин Разлог 4:0 (Купа на България)
21 септември Славия - Любимец 1:1 (А група)
25 септември Черноморец - Славия 2:2 (А група)
28 септември Славия - Левски 0:1 (А група)

ЦСКА:

13 септември Пирин ГД - ЦСКА 0:1 (А група)
17 септември ЦСКА - Хасково 6:2 (Купа на България)
23 септември ЦСКА - Литекс 1:0 (А група)
26 септември Любимец - ЦСКА 0:3 (А група)
29 септември ЦСКА - Черноморец 3:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Славия - ЦСКА

124 срещи
23 победи за Славия
37 равенства
64 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 197:116 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Славия - 7.50
Равен - 3.75
ЦСКА - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
401