ЦСКА ще измъкне победата от Любимец


В. Мухарски

ЦСКА ще измъкне победата от Любимец

Любимец - ЦСКА
Стадион: "Градски", Любимец
Дата: 26.09.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Атанас Димитров


Любимец приема ЦСКА на своя стадион в среща от 10-ия кръг на А група. Домакините са един доста непредсказуем отбор. Непостоянството в играта им е единствената причина тази среща да бъде трудна за прогнозиране. Играчите на Любимец постигнаха сериозни победи над тимове като Лудогорец и Ботев Пловдив, но освен това допуснаха поражения от Черноморец и Левски, които не се намират в най-доброто си състояние. "Армейците" от своя страна са в подем и успехът преди няколко дни над Литекс ще им даде необходимо самочувствие. Прогнозата на Futbol-tv за този мач е 2.

Очакванията са треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов да не прави много промени и на терена да излязат играчите, които победиха Литекс преди няколко дни. Омар Косоко продължава да бъде контузен, а освен това с лека травма е и Милисавлевич. Най-вероятно по крилото ще действа Антон Карачанаков. Младокът е имал сериозен разговор с треньорите на тима, след като се е изказал в социалната мрежа, че смята да напусне ЦСКА. Карачанаков не се намира в най-добрата си форма и логично загуби титулярното място в отбора, но сега Стойчо Младенов смята да му даде нов шанс за изява, тъй като липсват други опции за тази позиция.

Другият играч с травма от мача с Литекс е Емил Гъргоров. Има вероятност Бадема да не започне като титуляр за 31-кратните шампиони на страната, но да се появи в игра само при неблагоприятен резултат. В групата за мача попаднаха Ревсон и Кировски, които не се представиха добре в първите си мачове за "армейците". Не е изключено някой от тях да започне като титуляр в мача с Любимец.

"Няма място за подценяване. Любимец един добре балансиран отбор, който се затваря по най-добрия начин и много трудно се пробива. Така че ни очаква един много тежък двубой", заяви треньорът на "червените" Стойчо Младенов. Наставникът на "червените" вярва, че победата над Литекс ще вдигне самочувствието на футболистите му.

В лагера на домакините няма много проблеми с контузени играчи. Треньорът Красимир Мечев вероятно няма да може да разчита на Копаранов, Тодор Колев и Мирослав Будинов. И тримата са под въпрос за срещата с "армейците".

"Аз съм доволен до момента от раздаването на моите момчета във всички мачове досега и съм убеден, че ще дадат всичко от себе си и в предстоящата среща. Премиите, за които играем, са ясни по вътрешния правилник, но на вас не мога да ви кажа, защото са клубна тайна", заяви Мечев.



ПРОГНОЗА: ЛЮБИМЕЦ - ЦСКА 0:1


Последни 5 изиграни срещи:

Любимец:

01 септември Любимец - Левски 0:2 (А група)
05 септември Берое - Любимец 2:2 (контрола)
14 септември Любимец - Черноморец 1:2 (А група)
18 септември Любимец - Локомотив Пловдив 1:1 (Купа на България)
21 септември Славия - Любимец 1:1 (А група)

ЦСКА:

01 септември ЦСКА - Ботев Пловдив 0:0 (А група)
08 септември ЦСКА - Хоризонт 4:0 (Приятелска среща)
13 септември Пирин ГД - ЦСКА 0:1 (А група)
17 септември ЦСКА - Хасково 6:2 (Купа на България)
23 септемрви ЦСКА - Литекс 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Любимец - ЦСКА

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:

Любимец - 6.00
Равен - 4.00
ЦСКА - 1.44

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
249