ЦСКА и Литекс няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Литекс няма да се победят

ЦСКА - Литекс
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 23.09.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Ивайло Стоянов

ЦСКА приема Литекс в последна среща от програмата на 9-и кръг в А група. "Армейците" не се представят добре от началото на сезона и Futbol-tv не ви препоръчва да пробвате знак 1. Прогнозата ни за този мач е Х, тъй като ловчанлии играха с юноши през седмицата в турнира за Купата на България, докато "червените" заложиха на най-доброто, с което разполагат в срещата им срещу Хасково от втория най-важен турнир у нас.

Освен че ще са по-малко отпочинали, "армейците" имат проблеми със сглобяването на състава. Аут от този двубой е Омар Косоко, който получи контузия в мача за Купата на страната. Неговото място вероятно ще бъде дадено на Антон Карачанаков, който не се представя много добре от началото на сезона. Много е възможно Жереми Фо-Поре да започне като титуляр като краен защитник, за сметка на Апостол Попов, който ще остане на пейката.

Лошата новина за Стойчо Младенов са травмите на Венци Василев и Грънчов. Двамата все пак попаднаха в групата за мача, но Грънчов вероятно ще остане на пейката, докато перничанинът ще трябва да бъде титуляр, тъй като треньорът на ЦСКА няма да друга опция за неговия пост.

"Омар Косоко няма да играе, тъй като контузията му в глезена от мача за купата с Хасково (6:2) се оказа по-сериозна. Не само на Армията, но и навсякъде, ЦСКА излиза за победа. Знам, че привържениците ни, които нямат аналог у нас, ще изпълнят капацитета на стадиона. По този начин ще затвърдим статистиката да сме отборът с едни от най-посетените домакински мачове. Уважаваме съперника, но срещу него на терена е ЦСКА", сподели мнението си преди мача с Литекс старши треньорът Стойчо Младенов.

В лагера на Литекс обстановката е повече от спокойна. Старши-треньорът на тима Златомир Загорчич запази титулярите и даде шанс за изява на млади таланти в мача за Купата на страната при победата над Спартак Варна. По този начин наставникът ще може да използва най-добрите си футболисти в срещата на стадион "Българска армия".

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛИТЕКС 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

24 август Локомотив София - ЦСКА 1:1 (А група)
01 септември ЦСКА - Ботев Пловдив 0:0 (А група)
08 септември ЦСКА - Хоризонт 4:0 (Приятелска среща)
13 септември Пирин ГД - ЦСКА 0:1 (А група)
17 септември ЦСКА - Хасково 6:2 (Купа на България)

Литекс:

18 август Литекс - Левски 1:1 (А група)
26 август Литекс - Любимец 2:1 (А група)
31 август Черноморец - Литекс 0:0 (А група)
14 септември Литекс - Славия 1:1 (А група)
18 септември Литекс - Спартак Варна 5:1 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Литекс

38 срещи
13 победи за ЦСКА
11 равенства
14 победи за Литекс
Голова Разлика: 42:40 за Литекс

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 2.10
Равен - 3.30
Литекс - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
337