Черноморец и Левски няма да се победят


В. Мухарски

Черноморец и Левски няма да се победят

Черноморец - Левски
Стадион: "Лазур", Бургас
Дата: 21.09.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Станислав Тодоров

Черноморец приема Левски на стадион "Лазур" в гр. Бургас в среща от 9-ия кръг на "А" група. И двата отбора се представят доста слабо от началото на сезона, като "акулите" имат точка повече от своя съперник и заемат 8-о място в класирането. Левски си дели 9-а позиция с отбора на Берое - и двата тима имат по 9 точки. Прогнозата на Futbol-tv за тази среща е Х.

Наставникът на Левски Славиша Йоканович отново ще прави промени в състава си за предстоящия мач. Той няма да разчита на единствените двама играчи, които попадаха в националния отбор на България напоследък. Това са вратарят Пламен Илиев и халфът Владимир Гаджев. Първият няма да пази по решение на сърбина, докато вторият е с настинка и ще почива. Йока категорично обяви, че на вратата в Бургас ще е новото попълнение Горан Блажевич.

В щаба на Левски няма да могат да разчитат и на контузените Станислав Ангелов и Стефан Велев. Има голяма вероятност младата надежда на "сините" Антонио Вутов да остане на пейката. Причината за това е, че неговото развитие трябва да става бавно и постепенно.

"Имаме доста проблеми - контузен е Станислав Ангелов, контузен е и Стефан Велев. Трудно е да се намерят техни заместници през септември. Наясно съм със съперника. Имам информация и за отбора, и за треньора им. Не можем да хвърлим тежестта върху раменете на Антонио Вутов и Борислав Цонев. Със сигурност на вратата ще бъде Горан Блажевич, а що се отнася до Ларсен Туре - трудно е играч, който дойде през септември да бъде в най-добрата си форма", сподели Йоканович.

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо също има малко проблеми преди предстоящата среща. Мохамед Соли е с проблеми и със сигурност отпада за мача. Маркиньо е под въпрос за този двубой, а най-вероятно няма да се разчита и на Осама Мрабет, който в момента не е на нужното за нас ниво. Състоянието на Яни Пехливанов също остава сериозно. При него има подобрение, но ще му трябват още две седмици, за да се възстанови напълно. През седмицата Жереми Манзоро имаше проблеми с гърба, но за мача ще бъде на линия.

ПРОГНОЗА: ЧЕРНОМОРЕЦ - ЛЕВСКИ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Черноморец:

18 август Черноморец - Ботев Пловдив 0:2 (А група)
24 август Пирин ГД - Черноморец 2:3 (А група)
31 август Черноморец - Литекс 0:0 (А група)
14 септември Любимец - Черноморец 1:2 (А група)
18 септември Шумен - Черноморец 0:4 (Купа на България)

Левски:

18 август Литекс - Левски 1:1 (А група) 25 август
Левски - Черно море 1:1 (А група)
01 септември Любимец - Левски 0:2
(А група) 15 септември Левски - Лудогорец 0:2 (А група)
18 септември Левски - Пирин ГД 4:0 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черноморец - Левски

70 срещи
11 победи за Черноморец
13 равенства 46 победи за Левски
Голова Разлика: 150:72 за Левски

Коефициенти от bet365:
Черноморец - 4.33
Равен - 3.40
Левски - 1.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
437