Левски и Лудогорец няма да се победят


В. Мухарски

Левски и Лудогорец няма да се победят

Левски - Лудогорец
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 15.09.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Ивайло Стоянов

Левски приема Лудогорец на своя стадион "Георги Аспарухв" в дербито от 8-ия кръг на "А" група. "Сините" не се намират в най-добрата си форма, а не същото може да се каже и за шампионите, които отново са лидери в класирането (заедно с Литекс), а освен това са единственият ни представител в евротурнирите. Въпреки това, прогнозата на Futbol-tv за тази среща е Х.

Треньорският щаб на Левски през седмицата изпробва различни варианти преди мача с Лудогорец. Въпросителните около стартовите единадесет не изглеждат никак малко. Екипът на Славиша Йоканович не е наясно с това кой да пази вратата. Сърбинът избира между Пламен Илиев и Горан Блажевич. Хърватинът ще бъде картотекиран с номер едно, но му липсва игрова практика, а мачът е достатъчно отговорен и за това е по-вероятно Пацо Тигъра да брани вратата на "сините".

В защита все още не е ясно състоянието на Станислав Ангелов. Пелето е с контузия и най-вероятно ще пропусне срещата. За позициите в центъра на защитата ще се избира между трима футболисти – Алекс Перес, Даниел Димов и Йордан Милиев. С привличането на Ларсен Туре, който ще носи екипа с номер 59 в Левски изникват въпросителни относно състава и в предни позиции.

Със сигурност в атака ще бъдат Генков и Гари Родригес. В дясно ще играе Ларсен Туре, а Мирослав Иванов ще бъде пратен на поста зад нападателя. Все още не е ясно кой ще играе като десен бек, тъй като не е намерен заместник на Дъстли Мюлдер. Не е изключено някой от централните защитници да бъде преквалифициран и с това временно да се реши проблема.

В щаба на Лудогорец няма да разчитат на Георги Терзиев. Капитанът на младежкия национален отбор ще отсъства от терените в следващите два месеца, тъй като получи разкъсване на медиална латерална връзка по време на европейската квалификация с Естония (1:1). Това е и единственият проблем пред наставника на разградчани - Стойчо Стоев.

"Все още не съм почувствал някакво по-различно настроение в отбора. Ясно е, че когато играеш с Левски и ЦСКА усещането е по-различно, говоря за българското първенство. Левски е отбор с доста традиции. Предполагам, че ще се получи един добър двубой. Предполагам, че обстановката на "Герена“ ще е същата, като в последния мач. Надявам се съдията да се справи с мача. Никога не съм коментирал съдиите преди да ги назначат. Щом му гласуват доверие, значи вярват, че ще се справи. Ако се задълбочим да мислим само за предишните ми резултати с Левски, може само да страдаме. Това е в миналото, а сега гледаме настоящето. Всеки мач е различен, още повече, че нагласата на Левски срещу Лудогорец ще е максимална, което е нормално. Ние знаем, че ни чака труден мач, но отиваме с нагласата да се представим добре", заяви Стойчо Стоев.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

04 август Пирин Гоце Делчев - Левски 0:2 (А група)
11 август Левски - Берое 0:0 (А група)
18 август Литекс - Левски 1:1 (А група)
25 август Левски - Черно море 1:1 (А група)
01 септември Любимец - Левски 0:2 (А група)

Лудогорец:

17 август Локомотив Пловдив - Лудогорец 0:1 (А група)
21 август Лудогорец - Базел 2:4 (Шампионска лига)
24 август Лудогорец - Берое 3:0 (А група)
27 август Базел - Лудогорец 2:0 (Шампионска лига)
31 август Черно море - Лудогорец 3:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Лудогорец

4 срещи
1 победи за Левски
0 равенства
3 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 5:3 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Левски - 2.00
Равен - 3.25
Лудогорец - 3.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254