ЦСКА ще вземе три точки в Гоце Делчев


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе три точки в Гоце Делчев

Пирин Гоце Делчев - ЦСКА
Стадион: "Градски", Гоце Делчев
Дата: 13.09.2013г.
Час: 16:15
Съдия: Вихрен Манев


ЦСКА гостува в Гоце Делчев на Пирин в среща от 8-ия кръг на "А" група. Най-вече заради съперника, срещата се очертава като една от най-лесните за "червените", които обаче имат проблеми със спечелването на трите точки. Никак не е изключен знак Х, но въпреки това прогнозата на Futbol-tv е 2.

Наставникът на "армейците" Стойчо Младенов няма да може да разчита единствено на наказания Джаксън Менди. Неговото място ще бъде заето от Апостол Попов, който в последните няколко мача играе краен защитник. Венци Василев отново ще действа като десен краен защитник.

Антон Карачанаков със сигурност ще остане резерва във втори пореден мач на ЦСКА. Той бе на пейката при домакинството с Ботев и се включи в игра през втората част, но за пореден път разочарова с изявите си. В предстоящото гостуване на Пирин Гоце Делчев също няма да попадне в стартовия състав, а за сметка на него сигурен за мястото си сред 11-те може да бъде Омар Косоко. Той ще действа по десния фланг на нападението. За позицията отляво на атаката наставникът Стойчо Младенов все още има колебания.

Мамади Сидибе със сигурност ще бъде в групата за мача, но шансовете му да започне двубоя са минимални. Мястото на наказания централен бранител Джаксън Менди ще заеме Апостол Попов.

Още една от причините ЦСКА да е фаворит в този мач е фактът, че през седмицата от Пирин си тръгнаха малка част от титулярните играчи. Защитниците Николай Николов и Румен Лапантов разтрогнаха договорите си с тима от Гоце Делчев. Освен това, галфът Любомир Витанов също повече няма да играе за Пирин, въпреки че все още не е прекратил официално контракта си с неврокопчани.

Възпитаниците на Костадин Ангелов са амбицирани да прекъснат серията си от шест поредни загуби, въпреки че няма да разчитат на тримата напуснали основни играчи. През следващата седмица се очаква да бъде привлечен халфът Даниел Васев, както и бившият младежки национал Костадин Башов. Двамата обаче няма да играят срещу ЦСКА, което прави задачата на Пирин доста трудна.

ПРОГНОЗА: ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - ЦСКА 1:3


Последни 5 изиграни срещи:

Пирин Гоце Делчев:

04 август Пирин Гоце Делчев - Левски 0:2 (А група)
10 август Пирин Гоце Делчев - Литекс 1:5 (А група)
17 август Любимец - Пирин Гоце Делчев 1:0 (А група)
24 август Пирин Гоце Делчев - Черноморец 2:3 (А група)
31 август Славия - Пирин Гоце Делчев 3:0 (А група)

ЦСКА:

10 август Лудогорец - ЦСКА 3:0 (А група)
17 август ЦСКА - Нефтохимик 4:0 (А група)
24 август Локомотив София - ЦСКА 1:1 (А група)
01 септември ЦСКА - Ботев Пловдив 0:0 (А група)
08 септември ЦСКА - Хоризонт 4:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Пирин Гоце Делчев - ЦСКА

2 срещи
0 победи за Пирин Гоце Делчев
0 равенства
2 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 8:0 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Пирин Гоце Делчев -
Равен -
ЦСКА -

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211