ЦСКА и Ботев Пловдив няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Ботев Пловдив няма да се победят

ЦСКА - Ботев Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 01.09.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Станислав Тодоров

ЦСКА приема Ботев Пловдив на стадион "Българска армия" в среща от 7-ия кръг на "А" група. И двата тима направиха силни и слаби мачове от началото на този сезон и равенството е логичен завършек на тази среща. "Армейците" доста често завършват двубоите си без победител и прогнозата на Futbol-tv и за тази среща е Х.

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов има няколко проблеми преди началото на този мач. Наставникът на "червените" не може да разчита на наказания Венци Василев, който получи червен картон в последния мач на тима (равенство - 1:1 с Локо София). Неговото място ще бъде заето от Апостол Попов. Има малка вероятност и Тодор Янчев да бъде преместен като краен защитник, а неговото място да заеме Дюлгеров.

През седмицата ЦСКА се подсили с няколко нови попълнения. Договори с клуба подписаха бившият играч на Стоук Сити - Мамади Сидибе и Иво Райков. Все още не е ясно дали те ще играят в този мач. Един от основните проблеми на Младенов е кой да води атаката на отбора. Наставникът няма доверие на младия голмайстор Григор Долапчиев (има два гола от началото на сезона) и вероятно ще разчита повече на Бруно Морейра или Християн Кировски (нямат попадение от началото на сезона).

В Ботев Пловдив мислят повече за трансфера на Тодор Неделев, от колкото за срещата с ЦСКА. От следващата година младокът ще играе за Майнц 05 и все още не е ясно дали ще се разчита на него за предстоящите срещи от "А" група или ще се гледа повече да се запази неговото добро здравословно състояние. Все пак очакванията са Неделев да се появи на "Българска армия", а компания в атака ще му прави Валери Домовчийски. През седмицата Домо мина обстойни медицински прегледи, които показаха доколко е сериозна контузията му, която той получи срещу Славия. Нападателят имаше разтежение на бедрен мускул, но вече е по-добре и вероятно ще играе срещу ЦСКА.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ ПЛОВДИВ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

03 август ЦСКА - Черно море 0:0 (А група)
06 август ЦСКА - Спортист Своге 1:1 (Приятелска среща)
10 август Лудогорец - ЦСКА 3:0 (А група)
17 август ЦСКА - Нефтохимик 4:0 (А група)
24 август Локомотив София - ЦСКА 1:1 (А група)

Ботев Пловдив:

04 август Литекс - Ботев Пловдив 0:0 (А група)
08 август Щутгарт - Ботев Пловдив 0:0 (Лига Европа)
11 август Ботев Пловдив - Любимец 1:2 (А група)
18 август Черноморец - Ботев Пловдив 0:2 (А група)
25 август Ботев Пловдив - Славия 3:2 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Ботев Пловдив

115 срещи
69 победи за ЦСКА
21 равенства
25 победи за Ботев Пловдив

Голова Разлика: 246:122 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 2.30
Равен - 3.20
Ботев Пловдив - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
236