Левски ще излъже Берое


В. Мухарски

Левски ще излъже Берое

Левски - Берое
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 11.08.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Георги Кабаков

Левски приема Берое на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 4-и кръг на "А" група. Гостите от Стара Загора се намират в добра форма, а не същото може да се каже и за "сините", които тепърва излизат от криза. Все пак, прогнозата на Futbol-tv за този мач е 1.

Защитникът на Берое Иво Иванов ще пропусне втори пореден мач. Футболистът отпада от сметките на старши-треньора Петър Хубчев за гостуването на Левски, тъй като е контузен. Бившият бранител на Левски не взе участие и в предния мач на тима от Стара Загора при гостуването на Локомотив Пловдив.

Това почти сигурно означава, че в защитата на "зелено-белите" отново ще си партнират Владимир Зафиров и Борислав Стойчев. Треньорът Петър Хубчев има още две опции – Игнат Дишлиев и новото попълнение - Костадин Стоянов. По вероятно е бившият играч на ЦСКА да се появи в игра след почивката.

"Мога да заявя, че се подготвяме съвсем сериозно за срещата в София. Имаме достатъчно наблюдения върху отбора на Левски, които притежават много добри състезатели. Уважаваме “сините", но отиваме за победа. Иво Иванов отпада от състава. Има и още няколко футболисти, с които не бихме искали да рискуваме, но това ще бъде обсъдено със старши-треньора", заяви помощник-треньорът на Берое - Левон Апкарян.

Португалецът Кристовао Рамос има сериозни шансове да започне като титуляр за Левски срещу Берое. Бившият футболист на Анортозис вече тренира със съотборниците си и има вероятно ще започне срещата срещу "зелено-белите". Рамос може да играе на 2 позиции - като крило и вътрешен полузащитник.

Цветан Генков и Антонио Вутов имаха проблеми през седмицата и не се включиха във всички тренировки на отбора. Двамата бяха болни, но от вчера подновиха тренировки с Левски. Орлин Старокин също е готов за игра и при това положение Славиша Йоканович може да разчита на всичките си футболисти.

За мача с Берое не се очакват кой знае какви рокади в стартовия състав. Една от тях най-вероятно ще бъде завръщането на Дъстли Мюлдер. От друга страна, няма да е изненада, ако Станислав Ангелов бъде преместен в центъра на защитата.

"Ние сме Левски и не трябва да се страхуваме от никого. Да, имаме респект към Берое. Но аз съм чужденец и когато дойдох тук, знаех само за Левски и ЦСКА. Берое е качествен тим, умее да атакува противника още от неговата половина. Ако правим същите грешки като с Пирин Гоце Делчев, играчите на Берое ще се възползват. Това не са непоправими грешки и не се дължат на липса на качества, а на липса на концентрация", заяви Йоканович.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БЕРОЕ 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

04 юли Левски - Иртиш 0:0 (Лига Европа)
11 юли Иртиш - Левски 2:0 (Лига Европа)
21 юли Ботев Пловдив - Левски 2:1 (А група)
28 юли Левски - Локомотив Пловдив 1:2 (А група)
04 август Пирин Гоце Делчев - Левски 0:2 (А група)

Берое:

18 юли Берое - Апоел Тел Авив 1:4 (Лига Европа)
22 юли Славия - Берое 0:2 (А група)
25 юли Апоел Тел Авив - Берое 2:2 (Лига Европа)
29 юли Берое - ЦСКА 1:1 (А група)
05 август Локомотив Пловдив - Берое 3:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Берое

91 срещи
50 победи за Левски
26 равенства
15 победи за Берое
Голова Разлика: 170:92 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.61
Равен - 3.75
Берое - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.57
Равен - 3.60
Берое - 5.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
210