Лудогорец и ЦСКА няма да се победят


В. Мухарски

Лудогорец и ЦСКА няма да се победят

Лудогорец - ЦСКА
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 10.08.2013г.
Час: 21:00
Съдия: Ивайло Стоянов

Лудогорец приема ЦСКА в Разград в среща от 4-ия кръг на "А" група. Двубоят е труден за прогнозиране, тъй като и двата тима имат реални шансове за краен успех. Равенство също не е изключено като вариант и не е изключено дори да е правилен избор за този мач. "Армейците" до този момент имат три поредни ремита и е много вероятно отборът на Стойчо Младенов да направи още един подобен резултат.

Валентин Илиев най-вероятно ще бъде титуляр за ЦСКА при гостуването на Лудогорец в Разград. Бранителят получи много неприятна травма в глезена на мача с Черно море и не бе ясно дали ще се възстанови. По всички изглежда обаче, че той е готов за игра и ще изведе тима си с капитанската лента.

Очаква се Стойчо Младенов да направи някои промени в стартовите 11, като с големи шансове да започне мача е Омар Косоко, който прави добро впечатление в предната среща. Грешка за Младенов е, че той няма намерение да разчита на младия Григор Долапчиев, който се намира в отлична форма. Има вероятност той да се появи в игра след почивката.

Най-вероятно Неманя Милисавлевич ще се доказва срещу бившия си отбор с червената фланелка, а освен него и Емил Гъргоров ще се завърне в Разград и този път ще трябва да играе срещу "орлите", с които вдигна две шампионски титли. Има вероятност на вратата на 31-кратните шампиони на страната да застане новото попълнение Райс М'Боли. Алжирският национал се завърна "Армията" преди дни, а досегашният титулярен страж - Томас Черни е пред трансфер в чужбина.

Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев може да даде почивка на някои от играчите, които взеха участие в срещата-реванш с Партизан. В предния кръг от А група срещу Славия, Стоев даде шанс за изява на играчи, които по-рядко попадат в игра и те не го разочароваха. Все пак съставът няма да е съставен изцяло от резерви, а вероятно ще се разчита и на малка част от титулярите.

Със сигурност срещата пропуска Мишел Платини. Бившият футболист на ЦСКА вече е по-добре и тренира с отбора, но още не е готов за игра. "Мишел Платини вече тренира, вижда се обаче, че и кондиционно, и игрово все още не е готов“, заяви Стойчо Стоев.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

24 юли Лудогорец - Слован Братислава 3:0 (Шампионска лига)
27 юли Лудогорец - Черноморец 1:0 (А група)
31 юли Лудогорец - Партизан 2:1 (Шампионска лига)
03 август Славия - Лудогорец 0:3 (А група)
06 август Партизан - Лудогорец 0:1 (Шампионска лига)

ЦСКА:

20 юли ЦСКА - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)
25 юли ЦСКА - Витоша Бистрица 2:1 (Приятелска среща)
29 юли Берое - ЦСКА 1:1 (А група)
03 август ЦСКА - Черно море 0:0 (А група)
06 август ЦСКА - Спортист Своге 1:1 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Лудогорец - ЦСКА

4 срещи
2 победи за Лудогорец
2 равенства
0 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 4:2 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 1.75
Равен - 3.60
ЦСКА - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 1.70
Равен - 3.35
ЦСКА - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
201