Берое и ЦСКА няма да се победят


В. Мухарски

Берое и ЦСКА няма да се победят

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 29.07.2013г.
Час: 21:00
Съдия: Цветан Кръстев

ЦСКА гостува на Берое в Стара Загора в последна среща от 2-ри кръг на "А" група. И двата тима имат проблеми преди този мач. Заралии госутваха преди броени дни в Израел на Апоел в среща-реванш от турнира за Лига Европа. Много вероятно е умората да си каже думата в отбора на Петър Хубчев. При ЦСКА проблемите са свързани със сглобяване на състава и многото контузени състезатели. Прогнзата на Futbol-tv е Х.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов има доста проблеми особено в защитата на отбора. Валентин Илиев окончателно отпадна от групата на ЦСКА за този мач. Жълтата карта на Илиев все още не е изпратена от украинския Волин, заради което футболистът не може да получи картотека. Има вероятност в понеделник документът да пристигне, но в треньорския щаб не искат да рискуват.

Аут със сигурност е и друг централен защитник - Ангел Грънчов. Причината за това е контузия. Под въпрос за срещата е и трети играч от центъра на отбраната - Апостол Попов. За него ще се решава в последния момент дали да вземе участие в срещата. Николай Дюлгеров също е с травма и може да не вземе участие в мача. Последните нови играчи на тима, обаче може и да играят в срещата с Берое. Това са  Ревсон Кордейро Дос Сантос, който играе като халф, както и Бруно Морейра, който обича да води атаката на отбора.

"Берое имат достатъчно време да се възстановят от мача в Лига Европа, който изиграха. Те разполагат с добри треньори, които знаят много добре как да си възстановят състезателите, а и вече не е проблем да се играят мачове през 3-4 дена. Така е по цял свят и за нас-българите не би трябвало да е проблем. Дюлгеров, Грънчов, Апостол Попов са контузени. Ще правим рокади, но ще построим боеспособен отбор. Сигурен съм, че момчетата ще се раздадат както го направиха срещу Локомотив Пловдив. Апостол има още някакви надежди да бъде възстановен за мача. Ние отиваме с идеята да победим, дали това ще стане, ще видим. Ние ще дадем най-доброто от себе си, както бе срещу Локомотив Пловдив", заяви треньорът на "армейците" Стойчо Младенов.

Двама от основните футболисти на Берое - Елио Мартинс и Амир Саюд почти сигурно ще се завърнат в групата на своя тим за мача срещу ЦСКА. И двамата не пътуваха за мача на "зелено-белите" от турнира Лига Европа срещу Апоел. Мартинс се възстановяваше след прекарана в края на миналия сезон операция от херния. От началото на първенството португалецът все още няма записана нито една игрова минута. Мартинс обаче има всички шансове да е сред 18-те на наставника си Петър Хубчев за сблъсъка с "червените", като същото важи и за съотборника му Амир Саюд.

Единствен извън сметките на спортно-техническия щаб на старозагорци остава Алберто Лоузейро. Опорният полузащитник е с травма от края на миналата надпревара в елита, от която не е напълно възстановен. Всички останали играчи са готови за срещата с "армейците".

ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЦСКА 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

10 юли Лудогорец - Берое 1:1 - 3:5 сл. дузпи (Суперкупа на България)
13 юли Берое - Черноморец 1:2 (Приятелска среща)
18 юли Берое - Апоел Тел Авив 1:4 (Лига Европа)
22 юли Славия - Берое 0:2 (А група)
25 юли Апоел Тел Авив - Берое 2:2 (Лига Европа)

ЦСКА:

10 юли Марек - ЦСКА 0:2 (Приятелска среща)
13 юли ЦСКА - Банско 0:0 (Приятелска среща)
17 юли ЦСКА - Сливнишки герой 1:0 (Приятелска среща)
20 юли ЦСКА - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)
25 юли ЦСКА - Витоша Бистрица 2:1 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Берое - ЦСКА

91 срещи
9 победи за Берое
19 равенства
63 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 221:77 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Берое - 2.75
Равен - 3.25
ЦСКА - 2.25

Коефициенти от Offsidebet:
Берое - 2.70
Равен - 3.20
ЦСКА - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
427