Левски ще победи Локо Пловдив


В. Мухарски

Левски ще победи Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 28.07.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Калин Людмилов

Левски приема Локомотив Пловдив на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 2-ри кръг на "А" група. "Сините" са с нов треньор в лицето на Славиша Йоканович и очакванията към него са да поведе отбора към победи и много вероятно е стартът на тази положителна серия да бъде срещу "черно-белите". Прогнозата на Futbol-tv е 1.

В състава на Левски се завръща Владимир Гаджев. Националът бе изпратен от Наско Сираков при юношите на тима. Гаджев тренира повече от седмица с младите надежди на "сините", но новият треньор Славиша Йоканович върна халфа в състава, като дори се очаква Гаджев да бъде титуляр срещу Локо Пловдив.

Да, Гаджев ще играе. За мен той е от водещите играчи в Левски. Било е много смело решение, той да не играе в предишния мач. Намирам го в много добро психическо състояние. Лично аз очаквам от него да поведе отбора. Той е играч с опит и знания и разчитам на него да бъде от водещите ни футболисти. Хубаво ще е хората да дойдат на стадиона. Може и да направим някои грешки, но се надявам тези грешки да стават все по-малко с времето. След мача ще ви кажа какво съм искал от отбора", заяви Славиша Йоканович, който смята да разчита на наличните футболисти, а не да взима нови играчи.

"Гледах Локо Пловдив срещу ЦСКА. В този мач ми изглеждаха доста организирани. Футболистите не остават много свободни пространства на противника. Разчитат на статични положения, тъй като имат доста високи състезатели. Имат Камбуров и Лазаров. На тях трябва да се обърне по-сериозно внимание и това играчите ми го знаят по-добре и от мен. Нямам никакви дилеми за състава. Знам точно с кои играчи ще започнат. Мисля дори, че знам и състава, с който ще завършим мача. Всичко зависи от това как ще се развие срещата", каза още треньорът на Левски.

Треньорът на Локомотив Пловдив Сашо Станков вероятно ще заложи на доста бивши играчи на ЦСКА за срещата с Левски. На терена ще бъдат Мартин Камбуров, Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, а освен това на терена може да се появи и Станко Йовчев, който преди дни подписа със "смърфовете".

"Проблемите на Левски ме вълнуват. Аз се вълнувам от Локомотив. Подхождаме с респект към Левски, защото уважаваме всеки един противник. Очаквам да стане интересен мач", каза Сашо Станков.

"Три години нямам загуба на "Герена", дано традицията продължи", бе мнението на звездата на Локомотив Пловдив - Здравко Лазаров. Електричката се притеснява само от съдийството в тази среща. "Левски е добър отбор. Притеснявам се обаче, че това е първи мач на "Герена" и дано съдията не се уплаши и свири 50:50. Мисля, че имаме големи шансове. Атмосферата в отбора е перфектна. В първия кръг успяхме да вземем точки на един негостоприемен стадион в София (б.а. мачът срещу ЦСКА завърши - 0:0)", каза още Здравко Лазаров.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

27 юни Левски - Металург Донецк 1:1 (Приятелска среща)
29 юни Левски - Амкар Перм 0:2 (Приятелска среща)
04 юли Левски - Иртиш 0:0 (Лига Европа)
11 юли Иртиш - Левски 2:0 (Лига Европа)
21 юли Ботев Пловдив - Левски 2:1 (А група)

Локомотив Пловдив:

09 юли Локомотив Пловдив - Брегалница Щип 4:0 (Приятелска среща)
10 юли Пирин Разлог - Локомотив Пловдив 0:0 (Приятелска среща)
11 юли Локомотив Пловдив - Монтана 0:2 (Приятелска среща)
13 юли Локомотив Пловдив - Нефтохимик 2:1 (Приятелска среща)
20 юли ЦСКА - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Локомотив Пловдив

108 срещи
73 победи за Левски
21 равенства
14 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 234:87 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.40
Равен - 4.00
Локомотив Пловдив - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.35
Равен - 4.33
Локомотив Пловдив - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
264