Ботев ще победи Левски в Пловдив


В. Мухарски

Ботев ще победи Левски в Пловдив

Ботев Пловдив - Левски
Стадион: "Христо Ботев", Пловдив
Дата: 21.07.20113г.
Час: 18:00
Съдия: Георги Йорданов

Ботев Пловдив приема Левски на стадион "Христо Ботев" в Пловдив в среща от 1-ия кръг на "А" група. Победа за домакините е логичен изход на срещата, но на "канарчетата" им предстои след няколко дни мач-реванш в турнира Лига Европа и не се знае до колко процента са готови да се раздадат в срещата със "сините". Левски от своя страна е с нов треньор, но отборът изглежда в ужасно състояние. Тимът от "Герена" отпаднаха от Лига Европа още в първи предварителен кръг след равенство и поражение от казахстанския Иртиш. Още един минус за "сините" е, че те няма да се радват на подкрепа от трибуните, тъй като феновете на отбора решиха да бойкотират тази среща.

Новият треньор на Левски -  Славиша Йоканович няма да води тима си в тази среща. Очакванията са на треньорската скамейка на "сините" да седнат Елин Топузаков и Мариян Христов. Левски разполага с всичките си футболисти без Владимир Гаджев, който беше пратен при юношите от Наско Сираков. С отбора се подготвя и Антонио Вутов, който е в сметките за срещата с Ботев в Пловдив. Прави впечатление обаче липсата на Даниел Димов, който не е контузен, но въпреки това е останал извън сметките на треньорите. Много е вероятно неговото място в центъра на защитата да бъде дадено на Станислав Ангелов.

"Винаги съм казвал, че когато някой от големите ни отбори е наранен и има проблеми е два пъти по-опасен. Така беше миналата година и с ЦСКА – и там имаше разправии преди нашия мач, но на "Армията" загубихме. Никой от нас не очаква, че ще дойде слаб или безидеен Левски. "Сините" винаги са били мерило в българския футбол. Те ще изглеждат по най-добрия начин, важното е как ние ще изглеждаме", заяви бившият треньор на Левски и настоящ на Ботев - Станимир Стоилов.

"Няма да има сблъсък между мен и Наско Сираков, ще играят Ботев Пловдив и Левски. Аз съм треньор, Сираков е директор, няма да има нищо общо с мача! Надявам се да направим всичко възможно играчите да се възстановят. Ще се опитаме да изглеждаме по най-добрия начин и да се представим добре срещу Левски. Още повече, че играем на нашия стадион, пред нашата публика", завърши Мъри.

ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ботев Пловдив:

29 юни Ботев Пловдив - Адмира 0:0 (Приятелска среща)
04 юли Астана - Ботев Пловдив 0:1 (Лига Европа)
11 юли Ботев Пловдив - Астана 5:0 (Лига Европа)
13 юли Раковски - Ботев Пловдив 2:4 (Приятелска среща)
18 юли Жрински Мостар - Ботев Пловдив 1:1 (Лига Европа)

Левски:

25 юни Левски - Матерсбург 1:1 (Приятелска среща)
27 юни Левски - Металург Донецк 1:1 (Приятелска среща)
29 юни Левски - Амкар Перм 0:2 (Приятелска среща)
04 юли Левски - Иртиш 0:0 (Лига Европа)
11 юли Иртиш - Левски 2:0 (Лига Европа)

Досегашни срещи: (само за А група)

Ботев Пловдив - Левски

115 срещи
34 победи за Ботев Пловдив
18 равенства
63 победи за Левски
Голова Разлика: 216:135 за Левски

Коефициенти от bet365:
Ботев Пловдив - 2.60
Равен - 3.20
Левски - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Ботев Пловдив - 2.60
Равен - 3.25
Левски - 2.38

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
389