ЦСКА ще започне сезона с победа


В. Мухарски

ЦСКА ще започне сезона с победа

ЦСКА - Локомотив Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 20.07.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Никола Попов

ЦСКА приема Локомотив Пловдив на стадион "Българска армия" в среща от 1-и кръг на "А" група. И в двата тима има доста нови футболисти и подобна среща е трудна за прогнозиране. Все пак, логично би било да се потърси знак 1, тъй като "армейците" се чувстват като "преродени" след смяната на собствениците и се очаква стадионът да бъде пълен за срещата със "смърфовете".

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов картотекира един стартов състав преди срещата с Локо Пловдив. Точно 11 са новите подписали с "червените". В тима няма контузии и вероятно на вратата ще започне Томас Черни. Другите останали от миналия сезон, които ще са титуляр са защитниците Апостол Попов и Милен Василев, както и Карачанаков и Марсиньо. Очаква се дебют с фланелката да направят завърналите се Валентин Илиев и Емил Гъргоров. Освен тях, на терена може да се появят още Християн Кировски, Неманя Милисавлевич, Рангел Абушев и Николай Дюлгеров.

Новият треньор на Локо Пловдив Сашо Станков също има доста нови играчи в състава си. По всяка вероятност атаката на отбора ще води доскорошният играч на ЦСКА - Мартин Камбуров. Марто си тръгна доста разочарован от "Армията" и по всяка вероятност ще иска да си отмъщава. Други бивши играчи на "армейците" в състава на пловдивчани са Данчо Тодоров, Александър Тунчев, Александър Якимов, Тодор Тимонов и Здравко Лазаров, като е много вероятно единствено Якимов да остане на пейката срещу бившия си тим.

"Мисля, че сме готови за първия мач и ще се представим добре срещу ЦСКА. Групата от футболисти е на 90% изяснена. Най-много да има още един-двама човека на проби. Всеки ден стават нови промени в ЦСКА, идват нови футболисти. Получавам информация за това, което става в ЦСКА. До последния момент ще се постараем да разберем с какъв отбор ще излезе съперникът срещу нас, но това не е чак толкова важно. Ние си гледаме нашия отбор и сме готови за тежък двубой. При всички положения ще има еуфория при домакините. Все пак това е ЦСКА и ние се готвим много сериозно за този двубой", заяви треньорът на Локо Пловдив Сашо Станков.

"Основният ни проблем е в средата на терена, но с привличането на Флавио очаквам това да се реши. Ако всичко е наред, мисля, че с него ще изглеждаме още по-добре. При всички положения в мен има тръпка от това, че излизам срещу ЦСКА. Но въпреки това, аз съм професионалист, защитавам цветовете на Локомотив Пловдив и ще направим всичко възможно да спечелим този двубой. Единственият ми призив към феновете е всички да бъдем обединени, защото за нас – треньори и футболисти, това е много важно за атмосферата в отбора. Публиката на Локомотив е много важен фактор. Очаквам с течение на времето всички фенове на отбора да бъдат обединени", каза още Станков.

Очакванията са феновете на Локо Пловдив да бойкотират този мач. В сектор "Б" на "Армията" се очакват не повече 500 души, което допълнително ще затрудни гостите от Пловдив, като се има предвид сериозната посещаемост, която се очаква да има от фенове на ЦСКА.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

22 юни ЦСКА - Светкавица 1:1 (Приятелска среща)
25 юни ЦСКА - Славия 1:3 (Приятелска среща)
10 юли Марек - ЦСКА 0:2 (Приятелска среща)
13 юли ЦСКА - Банско 0:0 (Приятелска среща)
17 юли ЦСКА - Сливнишки герой 1:0 (Приятелска среща)

Локомотив Пловдив:

07 юли Локомотив Пловдив - Пелистер 0:0 (Приятелска среща)
09 юли Локомотив Пловдив - Брегалница Щип 4:0 (Приятелска среща)
10 юли Пирин Разлог - Локомотив Пловдив 0:0 (Приятелска среща)
11 юли Локомотив Пловдив - Монтана 0:2 (Приятелска среща)
13 юли Локомотив Пловдив - Нефтохимик 2:1 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Локомотив Пловдив

108 срещи
66 победи за ЦСКА
24 равенства
18 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 230:97 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 2.10
Равен - 3.25
Локомотив Пловдив - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 2.15
Равен - 3.20
Локомотив Пловдив - 3.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
171