Левски ще победи Иртиш като гост


В. Мухарски

Левски ще победи Иртиш като гост

Иртиш - Левски
Стадион: "Централни", Павлодар
Дата: 11.07.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Александър Харкам (Австрия)

Левски гостува на Иртиш Павлодар в Казахстан в мач-реванш от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа. Първата среща двата тима завършиха наравно, като българите трябва повече да съжаляват заради изпуснатите положения и най-вече заради пропуснатата дузпа на Базил де Карвальо. Въпреки това "сините" остават фаворити и прогнозата на Futbol-tv е 2-ка в редовното време.

В съставът на домакините вероятно няма да има сериозни промени, тъй като стартовите 11 от първия мач си свършиха добре работата. Наставникът на Левски Николай Митов, обаче обмисля да направи сериозни промени в титулярния състав за гостуването на Иртиш.

"Сините" имат нужда от победа или равенство с голове, за да продължат напред. Със сигурност Левски няма да излезе със същите 11 от "Герена". Поради травма Нуно Пинто е аут за мача, като ще бъде заменен от Орлин Старокин. Дори да беше здрав, португалецът най-вероятно нямаше да играе, тъй като не задоволи шефовете си с играта, която показа.

Николай Митов не е доволен и от други от избраниците си, които започнаха на "Георги Аспарухов". С голяма вероятност да останат на пейката са Владимир Гаджев и Жоао Силва. Очаква се да има рокади и в центъра на защитата. Пелето ще бъде преместен в халфовата линия, а на негово място в отбрана до Димитър Везалов да играе Даниел Димов. Освен Кевин Брю, голяма вероятност да започне мача като титуляр има и другото ново попълнение, което има право да играе в турнира - Рамон Лопес.

"И в първия мач играхме много по-добре. По-класни сме и ще продължим Ще има промени в състава. Футболистите трябва да изпълнят това, което искам от тях. Те са уверени, че ще продължат. Аз също съм уверен. В съвременния футбол не трябва да се подценява нито един отбор. Не сме подценили Иртиш в първия мач. Тренираме всичко. Трябва да контролираме играта и да си отбележим положенията. Отиваме да победим. Взех решение кой ще води атаката. Ще видите утре. Не ме притеснява въобще въпроса за моето бъдеще. Можете да си пишете всичко", каза Николай Митов на летище "София".

ПРОГНОЗА: ИРТИШ - ЛЕВСКИ 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Иртиш:

19 юни Иртиш - Тобол 2:1 (Купа на Казахстан)
23 юни Иртиш - Жетису 0:1 (Висша лига)
29 юни Астана - Иртиш 1:1 (Висша лига)
04 юли Левски - Иртиш 0:0 (Лига Европа)
07 юли Иртиш - Атирау 1:0 (Висша лига)

Левски:

22 юни Левски - Арапонгас 1:0 (Приятелска среща)
25 юни Левски - Матерсбург 1:1 (Приятелска среща)
27 юни Левски - Металург Донецк 1:1 (Приятелска среща)
29 юни Левски - Амкар Перм 0:2 (Приятелска среща)
04 юли Левски - Иртиш 0:0 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Иртиш - Левски

1 среща
0 победи за Иртиш
1 равенство
0 победи за Левски
Голвоа Разлика: 0:0

Коефициенти от bet365:
Иртиш - 5.00
Равен - 4.00
Левски - 1.50

Коефициенти от Offsidebet:
Иртиш - 5.75
Равен - 3.50
Левски - 1.55

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
282