Лудогорец и Берое няма да се победят в редовното време


В. Мухарски

Лудогорец и Берое няма да се победят в редовното време

Лудогорец - Берое
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 10.07.2013г.
Час: 20:30
Съдия: Георги Йорданов

Шампионът на България - Лудогорец и носителят на Купата на страната - Берое ще спорят за Суперкупата на България във финален мач на стадион "Васил Левски". Това ще бъде и първи официален двубой за двата тима за този сезон, тъй като евромачовете и на разградчани, и на заралии започват в края на този месец. И двата отбора са с реални шансове за успех и по този начин прогнозата на Futbol-tv е равенство в редовното време и успех за Лудогорец след изпълнения на дузпи.

Лудогорец вече има една спечелена Суперкупа, след като през миналата година отборът победи Локомотив Пловдив в среща на стадион "Лазур" в гр. Бургас. За Берое това ще бъде втори опит за спечелване на този трофей. През 2010 година тимът от Стара Загора загуби от тогавашния шампион Литекс на националния стадион "Васил Левски".

Старши-треньорът на Берое Петър Хубчев може да се похвали с факта, че всички футболисти, които са били на лагера в Смолян, са се опазили от контузии и той ще има възможност да избере оптималния състав за битката срещу Лудогорец. Дефанзивният халф на Берое - Игор Джоман вече тренира пълноценно, а същото се отнася и за португалеца Елио Мратинс. Нищо чудно в Берое да заложат на един от двамата в стартовия състав.

Напълно възстановен от травма е и централният защитник Игнат Дишлиев, като и той ще се бори за титулярно място в центъра на защитата със Зафиров, Иво Иванов и Борислав Стойчев. Очаква се Берое да играе с резервните си черни екипи, тъй като титулярните и на двата тима са зелено-бели, а тимът от Стара Загора се води гостуващ в тази среща. Въпреки това, Берое ще се чувства като домакин, тъй като се очаква феновете им да бъдат поне три пъти повече от тези на Лудогорец.

Наставникът на разградчани - Ивайло Петев няма да може да разчита на някои от основните си играчи през изминалия сезон, които напуснаха отбора. Най-вероятно мястото на заминалия си Емил Гъргоров ще бъде дадено на новото попълнение - Мишел Платини. Бразилецът игра в последните контроли на отбора, но не успя да се разпише. Платини ще бъде подпомаган от Марселиньо, Иванов и другото ново попълнение - Христо Златински.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - БЕРОЕ 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

25 май Монтана - Лудогорец 0:3 (А група)
23 юни Пирин Гоце Делчев - Лудогорец 1:1 (Приятелска среща)
29 юни Лудогорец - Риека 1:3 (Приятелска среща)
02 юли Петролул - Лудогорец 4:1 (Приятелска среща)
05 юли Лудогорец - Металург Донецк 0:0 (Приятелска среща)

Берое:

25 май Берое - Миньор Перник 1:0 (А група)
24 юни Берое - Любимец 4:1 (Приятелска среща)
30 юни Берое - Пирин Гоце Делчев 0:0 (Приятелска среща)
03 юли Берое - Банско 3:1 (Приятелска среща)
06 юли Раковски - Берое 1:1 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Лудогорец - Берое

5 срещи
4 победи за Лудогорец
1 равенство
0 победи за Берое
Голова Разлика: 9:2 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 1.66
Равен - 3.60
Берое - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 1.75
Равен - 3.30
Берое - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186