След Локо-Берое 1:3, 4-ти кръг вещае още изненади


А. Франгов

След Локо-Берое 1:3, 4-ти кръг вещае още изненади

Берое за пореден път показа, че заслужава мястото си в родния елит с победата си като гост на Локомотив Пловдив с 3:1. Заралии изненадаха неприятно набралия скорост Локомотив в първия мач от 4-ия кръг на "А" група, а както се очертава това май няма да е единствената изненада. Новаците в елита са жадни да се докажат, имаме треньорска рокада в Литекс, ЦСКА е в приповдигнато настроение след победата над Динамо, а в Левски все още градят играта си и се приготвят за Лига Европа след отпадането от Дебрецен.Най-старото столично дерби винаги носи със себе си особен заряд, а Вили Вуцов има какво да връща на бившия си клуб.

Славия-Левски
събота 29.08, 16:45 ч., ст."Овча купел", София

Дербито между бели и сини се очертава като най-интересният двубой в България този уикенд. Въпреки силната игра, която показаха в Будапеща "сините" имат куп проблеми. Критиката след отпадането от ШЛ няма как да не засегне поне малко футболистите на Ратко Достанич. Именно от това ще се опита да се възползва Вили Вуцов. Вендетата на Джуниър трудно обаче ще успее, предвид слабото начало на първенството за "белите". Славия традиционно играе силно и с много хъс срещу "сините", но Левски традиционно си бие на "Овча купел". Прогнозата е за бърза игра на Левски, много пропуски, трудна победа и оправдания след мача от страна на Вили Вуцов.

Прогноза- 1:2, над 2,5 гола

Локомотив (Сф)-Пирин (Бл)
Събота 29.08, 18:00 ч., ст."Локомотив", София

Тук очаквайте изненада. Слабите резултати от началото на сезона за Локомотив поставят "железничарите" в кризисна ситуация. Треньорът на тима Драгомир Окука е под прицел, нищо че президентът на клуба Николай Гигов "успокои" феновете, че Окука остава. Локомотив ще са гладни за голове, и именно това ще налее бензин в машината на Наджи Шенсой. Контраатаките са най-силното оръжие на "орлетата", а младият Иван Цачев израства с всеки мач. Много вероятно изглежда Локо да не успее да вземе трите точки от този мач.

Прогноза - 1:1

Миньор (Пк)-Сливен
Събота 29.08, 18:00 ч., ст."Локомотив", София

Миньор се очаква да стъпи на краката си и да вземе домакинската си победа срещу фабриката за футболисти на Данчо Лечков. "Чуковете" показаха добра игра срещу Левски и се очаква многобройната публика да им помогне. Амбицииите на тима със сигурност предполагат победа в този мач. Контузията на Велимир Иванович обаче може и да ги затрудни до известна степен.

Прогноза - 2:1

Черноморец (Бс)-Спортист (Своге)
Събота 29.08, 19:00 ч., ст."Лазур", Бургас

Наскоро Красимир Балъков заяви, че срещата със Спортист ще е по-трудно дори и от тези с Левски и ЦСКА. Причините са ясни - домакините са длъжни да спечелят, ако искат да оправдаят милионите, вложени в клуба. "Шоколадите" обаче доказаха, че са много стоиностен колектив и е повече от ясно, че ще излезнат поне за точка на "Лазур". Въпреки това прогнозата е за победа за Черноморец с гол още през първата част.

Прогноза - 2:0, гол/гол

Литекс-Монтана
Неделя 30.08, 17:30 ч., ст."Градски", Ловеч

Оставката на Станимир Стоилов и тежката загуба от БАТЕ Борисов няма как да не окажат влияние върху играта на Литекс. Многото контузии също няма да са от полза на ловчанлии и нищо чудно новакът в "А" група Монтана да се възползва от това. Отборт доказа, че е способен да се мери с грандовете в елита. Смела прогноза - победа за Монтана

Прогноза - 0:0, под 2,5 гола

Черно Море-Ботев (Пд)
Неделя 30.08, 17:30 ч., ст."Тича", Варна

Разграбването на Ботев обезсмисля всякакви прогнози и залози за мачовете на "канарчетата". Дано това се промени скоро...

Прогноза - 4:0

ЦСКА-Локомотив (Мз)

Неделя 30.08, 17:30 ч., ст."Блгарска Армия", София

Новият Локо Мездра няма нищо общо с приятната изненада от миналата година. След многото трансфери се загуби стила на игра, който допадаше на неутралния зрител и надали "червено-черните" ще успеят да си тръгнат с нещо повече от няколко гола в мрежата си. Все пак нищо не се знае - момчетата на Любо Пенев все още са в небесата след отстраняването на Динамо, а и имат повод за притеснения след жребия за ЛЕ. Поради умора по всяка вероятност ще отсъстват една част от титулярите, взели участие в победата в Химки. Смела прогноза - под 2,5 гола, ПП Х/2 КИ

Прогноза - 2:0

АСПАРУХ ФРАНГОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
429