Левски ще победи Славия и ще вдигне титлата


В. Мухарски

Левски ще победи Славия и ще вдигне титлата

Левски - Славия
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 25.05.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Никола Попов

Левски приема Славия на своя стадион "Георги Аспарухов" в среща от последния 30-и кръг на "А" група. При успех "сините" ще вдигнат шампионската титла на страната. При равенство или загуба това също може да се случи, стига в същото време Лудогорец да запише поражение при визитата си на Монтана. Срещата за "белите" е от без значение, тъй като те отдавна изгубиха шансове за първите места. Носят се слухове, че има вероятност тимът на Вили Вуцов да получи сериозна сума от страна на Лудогорец в случай, че се открадне някоя точка от Левски.

В двубоя за Левски няма да вземат участие Даниел Димов и Йордан Милиев, които играха като централни защитници при победата над Лудогорец. Срещата ще бъде по-специална за Христо Йовов. Очакванията са това да е последният мач на Бижутера, след което той официално да сложи край на кариерата си. Йовов ще замени наказания Станислав Ангелов в центъра на терена. Наставникът на тима Николай Митов за пореден път ще се чуди кой да започне като титуляр в атаката на отбора. По-вероятно е това да бъде Жоао Силва, който се намира в отлична форма. Базил де Карвальо ще остане на пейката, но сигурно и той ще се появи в игра по някое време.

В Славия на няколко пъти заявиха, че нямат намерение да "дават" този мач на Левски. В тима отрекоха на този етап да има някакво предложение за стимулиране от страна на Лудогорец, но не скриха, че биха се възползвали, тъй като в това няма нищо лошо. "В това няма нищо лошо. Ако победим, сигурен съм, че от Лудогорец ще почерпят. Проблем ще е, ако се вземат пари, за да легнеш на Левски", коментира президента на "белите" Венци Стефанов.

Треньорът на Славия Вили Вуцов призна, че ще му е мъчно, ако "сините" не станат шампион, но много по-тежко ще му бъде, ако "белите" загубят на "Герена". Наставникът допълни, че не е счетоводител и на него не са му предлагани премии от Лудогорец. Вуцов е сигурен, че футболистите му имат сили да затруднят своя съперник и да развалят очертаващото се шампионско празненство след двубоя.

"Ако Левски не стане първи, сигурно ще ми е мъчно и ще ми е тежко. Но повече ще ме боли, ако Славия загуби. В пъти по-криво ще ми е. Ние сме длъжни да играем по най-добрия начин, за да няма спекулации. Трябва да покажем най-добрата си игра. Не съм счетоводител. Досега не са ми предлагали премии - нито преди мача в Разград, нито сега. При мен никой не е дошъл с куфари и чували. Венци Стефанов поиска от мен да изглеждаме по най-добрия начин в този мач", сподели Вуцов.

Очакванията са Левски отново да играе пред пълен стадион. От вчера феновете се редят на опашки за билети и по всяка вероятност на "Герена" днес ще има около 20 000 зрители. При успех на Левски в мача срещу Славия, "сините" веднага ще бъдат наградени с шампионската титла на страната.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - СЛАВИЯ 3:2


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

02 май Локомотив Пловдив - Левски 0:1 (А група)
06 май Левски - Миньор Перник 2:1 (А група)
10 май Ботев Враца - Левски 1:3 (А група)
15 май Берое - Левски 3:3 - 3:1 сл. дузпи (Купа на България, Финал)
18 май Левски - Лудогорец 1:0 (А група)

Славия:

28 април Славия - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
02 май Миньор Перник - Славия 2:4 (А група)
07 май Славия - Ботев Враца 1:2 (А група)
11 май Лудогорец - Славия 2:1 (А група)
22 май Славия - Черноморец 3:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Славия

123 срещи
62 победи за Левски
41 равенства
20 победи за Славия
Голова Разлика: 214:122 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски -
Равен -
Славия -

Коефициенти от Offsidebet:
Левски -
Равен -
Славия -

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173