Локо София ще запише важен успех срещу ЦСКА


В. Мухарски

Локо София ще запише важен успех срещу ЦСКА

Локомотив София - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", София
Дата: 25.05.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Ивайло Стоянов
 
Локомотив София приема ЦСКА на своя стадион в квартал "Надежда" в среща от последния 30-и кръг. Столичното дерби е от изключително важно значение за "железничарите". които са застрашени от изпадане. Освен успех срещу ЦСКА, "червено-черните" ще трябва да се надяват и на грешна стъпка от страна на Ботев Враца, който гостува във Варна на Черно море. Локо изостават в класирането с 2 точки зад тима от Враца. "Армейците" вече се бетонираха на 3-о място, даващо право на участие в турнира Лига Европа и тази последна среща от този сезон е без особено значение за тях.

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов няма да разичта на голяма част от играчите си. Наказани за този мач са Бандаловски и Сержиньо. Треньорският щаб на тима реши да пусне в почивка Анисе, Марсиньо и Лусак Саша, които вече се прибраха по родните си места. Аут за двубоя са контузените Присо, Камбуров и Нюанджи. Мишел Платини е един от малкото чужденци, които ще останат и за последния двубой от А група. Освен него, за двубоя в "Надежда" са оставени още чужденците Томас Черни и Игнасио Варела, като и тримата ще бъдат титуляри. Срещата пропуска и Апостол Попов, който е спряган за трансфер в Ботев Пловдив.

Наставникът на "червените" Милен Радуканов вероятно ще даде шанс за изява на някои от младите играчи в тима. В групата за мача попаднаха Петър Витанов, Богомил Христов, Радой Божилов, Васил Попов, Григор Долапчиев, Божидар Чорбаджийски, Валдемар Стоянов, Юлиян Илиянов и Кристиян Петров.

Треньорът на Локомотив София Емил Велев няма да може да разчита на наказаните Крум Бибишков и Николай Николов. Всички останали играчи са говори за "мачът на живота" за "железничарите". Най-сериозната заплаха за вратата на Черни ще са бившите играчи на ЦСКА - Димитър Илиев и Маркиньос.

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЦСКА 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив София:

02 май Локомотив София - Черно море 0:0 (А група)
07 май Берое - Локомотив София 1:1 (А група)
10 май Локомотив София - Пирин Гоце Делчев 0:1 (А група)
18 май Черноморец - Локомотив София 3:1 (А група)
22 май Литекс - Локомотив София 1:2 (А група)

ЦСКА:

04 май ЦСКА - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
07 май Монтана - ЦСКА 1:3 (А група)
11 май ЦСКА - Черно море 3:2 (А група)
19 май Берое - ЦСКА 0:1 (А група)
22 май ЦСКА - Пирин Гоце Делчев 3:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив София - ЦСКА

121 срещи
26 победи за Локомотив София
36 равенства
59 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 212:134 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Локомотив София -
Равен -
ЦСКА -

Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив София -
Равен -
ЦСКА -

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186