Берое и Левски няма да се победят в редовното време


В. Мухарски

Берое и Левски няма да се победят в редовното време

Берое - Левски
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 15.05.2013г.
Час: 17:30
Съдия: Цветан Кръстев

Левски и Берое излизат един срещу друг във финална среща от турнира за Купата на България, която ще се състои на стадиона в Ловеч. И двата тима имат реални шансове за успех, като прогнозата на Futbol-tv e, че отборите няма да се победят в редовното време на срещата. Фаворит в срещата е Левски, като тимът ще стане краен победител или в продълженията, или след изпълнения на дузпи.

След като пропусна два мача на "сините" заради травма в прасеца, Кристовао Рамос вероятно ще се завърне в титулярния състав за финала за купата на България. Португалското крило тренира вече наравно със своите съотборници на "Герена". За последно той игра на 2 май при гостуването на Локо в Пловдив и дори реализира победното попадение за 1:0, но след това се контузи.

Все още не е ясно дали голмайсторът на Левски Базил де Карвальо ще може да вземе участие във финала. Нападателят напусна терена заради болки в глезена в последния мач на тима срещу Ботев Враца (3:1). Според състоянието му ще се решава дали той да излезе срещу Берое или да бъде запазен за мача срещу Лудогорец в събота, който се очертава като решаващ за титлата в "А" група през този сезон. Ако Базил не играе, мястото му във финала ще бъде заето от Жоао Силва. Португалският таран вкара 3 гола в последните 4 кръга от първенството, като единият бе решителен във вечното дерби срещу ЦСКА.

В състава на Берое също има малко проблеми преди финала за Купата на България. Венци Христов лекува травма още преди мача с Литекс, но въпреки това се появи в игра. Нападателят престоя на терена само седем минути и веднага бе заменен от Давид Каядо. В последният момент ще се реши дали да се заложи на Христов като титуляр. Твърдо аут от двубоя е защитникът Игнат Дишлиев, на когото предстои операция. Всички останали футболисти на Петър Хубчев са здрави и ще бъдат на негово разположение.

Очакванията са градския стадион в Ловеч да бъде изпълнен до краен предел. Феновете и на двата отбора вече изкупиха предоставените им по 3500 билета, а още 1000 пропуска ще бъдат пуснати в деня на мача. Засилени ще бъдат мерките за сигурност около и вътре в стадиона, тъй като на всички е ясно за враждата, която има от години между феновете на Левски и Берое. Припомняме, че двете агитки се сбиха дори по време на мач на националния отбор на България на стадион "Васил Левски".

ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЛЕВСКИ 1:1 (1:2 СЛЕД ПРОДЪЛЖЕНИЯ)

Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

25 април Берое - Славия 1:0 (Купа на България)
28 април Черноморец - Берое 0:1 (А група)
02 май Пирин Гоце Делчев - Берое 0:0 (А група)
07 май Берое - Локомотив София 1:1 (А група)
11 май Литекс - Берое 1:2 (А група)

Левски:

24 април Локомотив София - Левски 0:0 (Купа на България)
27 април Левски - ЦСКА 2:1 (А група)
02 май Локомотив Пловдив - Левски 0:1 (А група)
06 май Левски - Миньор Перник 2:1 (А група)
10 май Ботев Враца - Левски 1:3 (А група)

Досегашни срещи:

Берое - Левски

89 срещи
15 победи за Берое
26 равенства
48 победи за Левски
Голова Разлика: 166:91 за Левски

Коефициенти от bet365:
Берое - 6.50
Равен - 4.50
Левски - 1.44

Коефициенти от Offsidebet:
Берое - 7.00
Равен - 4.00
Левски - 1.38

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
232