ЦСКА и Ботев Пловдив няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Ботев Пловдив няма да се победят

ЦСКА - Ботев Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 04.05.2013г.
Час: 19:30
Съдия: Никола Попов

ЦСКА приема Ботев Пловдив на своя стадион "Българска армия" в среща от 25-ия кръг на "А" група. Настроението в лагера на "армейците" е доста минорно след загубата във Вечното дерби от Левски (1:2). През седмицата дори се изписа, че няколко футболисти на "червените" нарочно са играли слабо в срещата със "сините". Освен това, феновете на ЦСКА обещаха да не подкрепят отбора, дори той да вкара гол. Като за капак на всичко на стадиона ще присъстват над 2000 привърженици на "канарчетата" и "армейците" едва ли ще се чувстват като у дома си.

Наставникът на столичани Милен Радуканов все още има проблеми с формирането на защитата на отбора. Апостол Попов, Мишо Венков и Венцислав Василев са с травми, като единствено последният от тримата е с реален шанс да играе в мача.

"При всички положения ще променим някои неща. Генерални размествания обаче няма да има. Ботев върви по възходяща линия. Новото им треньорско ръководство се справя добре, състезателите им също са на ниво. Имаха много победи и като гост през сезона, така че ще внимаваме. Борис Галчев е много добър футболист. Стигна и до националния отбор. Доволен съм, че сме работили заедно. Ако сега беше в ЦСКА, то присъствието му щеше да ни е от полза. Мишел Платини тренира наравно с всички останали. Когато трябва, ще играе", заяви Милен Радуканов.

"Българските грандове, когато са наранени са доста опасни. Нормално е да има чист негативизъм в ЦСКА след загуба във вечното дерби, но в крайна сметка те ще се опитат да спечелят позитиви от нашия мач. Знам, че се играе тежко на "Българска армия", но не е невъзможно Ботев да покаже добра игра и да се надиграва с ЦСКА. За равенство е последното нещо, което си мисля. Резултатът трябва да отговаря на нашето представяне, ако ние се представим силно мога да приема всякакъв вид резултат", коментира треньорът на Ботев Мъри Стоилов, който няма проблеми с контузени футболисти.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ ПЛОВДИВ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

11 април ЦСКА - Лудогорец 0:0 (А група)
14 април Етър - ЦСКА 0:4 (А група)
17 април ЦСКА - Чавдар Етрополе 2:1 (Приятелска среща)
21 април ЦСКА - Славия 2:1 (А група)
27 април Левски - ЦСКА 2:1 (А група)

Ботев Пловдив:

06 април Ботев Пловдив - Черно море 3:1 (А група)
10 април Берое - Ботев Пловдив 2:1 (А група)
13 април Ботев Пловдив - Пирин Гоце Делчев 5:0 (А група)
20 април Локомотив София - Ботев Пловдив 1:2 (А група)
28 април Ботев Пловдив - Литекс 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Ботев Пловдив

114 срещи
68 победи за ЦСКА
21 равенства
25 победи за Ботев Пловдив
Голова Разлика: 245:122 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА -
Равен -
Ботев Пловдив -

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.85
Равен - 3.20
Ботев Пловдив - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240