Вечното дерби ще остане без победител


В. Мухарски

Вечното дерби ще остане без победител

Левски - ЦСКА
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 27.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Георги Йорданов

Левски и ЦСКА ще премерят сили в среща от 24-ия кръг на "А" група. Двубоят ще се проведе на националния стадион "Васил Левски" и е с начален час 16:00. Треньорите и на двата тима обявиха, че състава на Левски е фаворит в срещата. Милен Радуканов каза това повече не шега, от колкото наистина, а колегата му от синия лагер Николай Митов също с чувство за хумор заяви, че е съгласен и Левски е фаворит в тази среща.

"Левски е фаворит, виждате как печели последните си мачове. Доста убедително“, заяви Радуканов, визирайки съдийска подкрепа, която отбора получава. "Благодаря му за думите. И аз мисля така. Печелим убедително", бе отговорът на Митов.

"Винаги ще има изненади в състава и сега ще бъде така. Искам победа, друго не ме интересува. Разбира се, има емоция. Аз помня много мачове с ЦСКА. Пред очите ми е един двубой, в който ги победихме с 3:1 и Искренов се радваше долу на пистата. Знам, че има емоция във всеки, в децата, които гонят топките, и в публиката. Публиката е нашето голямо предимство. Сега може да няма опашки за билети, но това е така, защото нашите фенове работят, те са народът“, каза Митов.

Треньорът на Левски не е наясно кои да бъдат тримата играчи, които да действат в средата на терена. Кандидатите към този момент са Влади Гаджев, Стефан Велев, Христо Йовов, Станислав Ангелов и Рене Михелич. Звездата на тима Базил де Карвальо може и да играе във Вечното дерби. Неговите шансове са 50 на 50. В случай, че той остане на пейката, Жоао Силва ще води атаката на отбора, а по крилата ще бъдат поставени Гари Родригес и Кристовао Рамос. Защитата на тима е най-лесно разгадаема. По всичко личи, че карето почнало двубоя с Литекс в Ловеч би трябвало да отново да защитава вратаря Пламен Илиев - Мюлдер, Даниел Димов, Ромейн Ели и Нуно Пинто.

Съставът на ЦСКА също още не е ясен. До последно не се знае дали Радуканов ще може да разчита на лекуващите контузии защитници Апостол Попов и Михаил Венков. Техните места могат да бъдат дадени на някой измежду Коста Стоянов, Венцислав Василев или Пламен Крачунов. Със сигурност титуляри ще бъдат Иван Бандаловски и Ангел Грънчов. В халфовата линия ще се подвизават Анисе и Саша, а централни нападатели ще бъдат Камбуров и Платини. Все още не се кои играчи ще действат по крилата. Най-вероятно е това да са Спас Делев и Нджонго Присо.

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

10 април Пирин Гоце Делчев - Левски 1:1 (А група)
13 април Левски - Локомотив София 2:1 (А група)
17 април Левски - Локомотив София 3:1 (Купа на България)
20 април Литекс - Левски 1:2 (А група)
24 април Локомотив София - Левски 0:0 (Купа на България)

ЦСКА:

06 април Ботев Враца - ЦСКА 3:4 (А група)
11 април ЦСКА - Лудогорец 0:0 (А група)
14 април Етър - ЦСКА 0:4 (А група)
17 април ЦСКА - Чавдар Етрополе 2:1 (Приятелска среща)
21 април ЦСКА - Славия 2:1 (А група)

Досегашни срещи:

Левски - ЦСКА

180 срещи
77 победи за Левски
45 равенства
58 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 278:255 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 2.15
Равен - 3.10
ЦСКА - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 2.40
Равен - 2.95
ЦСКА - 2.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
210