Локо София ще победи, но Левски ще се класира на финал


В. Мухарски

Локо София ще победи, но Левски ще се класира на финал

Локомотив София - Левски
Стадион: "Локомотив", София
Дата: 24.04.2013г.
Час: 15:30
Съдия: Никола Попов

Локомотив София приема Левски на своя стадион в среща-реванш от 1/2-финалите за Купата на страната. В първата среща "сините" победиха с 3:1 и са считани за фаворити за евентуално класиране на финал. Освен това от щаба на "железничарите" на няколко пъти заявиха, че целта им е оставане в "А" група, а не задължително класиране на финал в турнира за Купата. Въпреки това, евентуален минимален успех за "червено-черните" не е изключен, особено като се има предвид факта, че за Левски предстои дерби с ЦСКА след няколко дни.

Полузащитникът Владимир Гаджев стартира занимания с топка. След мача на България с Дания в Копенхаген халфът на Левски претърпя операция на коляното, което контузи. Съществуват известни шансове Влади да попадне в групата за дербито с ЦСКА, но той със сигурност няма да играе срещу Локо София. През седмицата отделно от основния състав тренираха Базил де Карвальо и Дъстли Мюлдер. Вероятно няма да се разчита и на двамата в мача за Купата.

Треньорът на Левски Николай Митов няма да може да разчита и на още двама от основните си футболисти за реванша с Локо. Това са Даниел Димов и Илиян Йорданов. И двамата получиха петия си жълт картон за сезона при победата с 2:1 срещу Литекс в Ловеч и ще изтърпят наказание. По всяка вероятност мястото на Димов в центъра на защитата ще бъде заето от Димитър Везалов или Йордан Милиев. Вариантите за заместник на Йорданов са няколко, но има голям шанс отново на терена да излезе юношата Пламен Тонев Илиев.

В щаба на Локомотив София са оптимисти, че ще изхвърлят Левски от турнира за Купата на България. Изпълнителният директор Георги Марков смята, че "червено-черните" могат да бият с 2:0 и да наваксат изоставането с 1:3 от първата среща на "Герена".

Наставникът на "железничарите" Емил Велев има някои проблеми около състава за този мач. Кокала няма намерение да рискува здравето на контузените играчи. "Том е в групата. Не искаме да рискуваме със здравословното състояние на Маркиньос. Писаров и Бранимир Костадинов имат оплаквания и треньорът трябва да прецени дали ще играят. Прогнозата ми е 2:0 за Локомотив", заяви Георги Марков. 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив София:

06 април Етър - Локомотив София 2:2 (А група)
09 април Локомотив София - Славия 1:0 (А група)
13 април Левски - Локомотив София 2:1 (А група)
17 април Левски - Локомотив София 3:1 (Купа на България)
20 април Локомотив София - Ботев Пловдив 1:2 (А група)

Левски:

07 април Левски - Берое 2:0 (А група)
10 април Пирин Гоце Делчев - Левски 1:1 (А група)
13 април Левски - Локомотив София 2:1 (А група)
17 април Левски - Локомотив София 3:1 (Купа на България)
20 април Литекс - Левски 1:2 (А група)

Досегашни срещи:

Локомотив София - Левски

123 срещи
14 победи за Локомотив София
28 равенства
71 победи за Левски
Голова Разлика: 226:114 за Левски

Коефициенти от bet365:
Локомотив София - 3.00
Равен - 3.25
Левски - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив София - 3.05
Равен - 3.25
Левски - 2.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
376