Левски ще вземе преднина преди реванша с Локо София


В. Мухарски

Левски ще вземе преднина преди реванша с Локо София

Левски - Локомотив София
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 17.04.2013г.
Час: 17:45
Съдия: Христо Ристосков


Левски приема Локомотив София на своя стадион "Георги Аспарухов" в първи мач от 1/2-финалната фаза от турнира за Купата на България. Двата тима играха мач за първенство преди броени дни, като тогава "сините" победиха с 2:1, но благодарение на спорно съдийство. Подобен резултат не е изключен и този път, още повече като се има предвид факта, че "железничарите" ще играят без двама от основните си играчи.

Срещата за "червено-черните" пропускат Александър Бранеков и Том, които са наказани. Наставникът на Локо София Емил Велев най-после ще може да заложи на Маркиньос. Бившият играч на ЦСКА лекуваше контузия и пропусна шампионатната среща между двата отбора. Бразилецът вече се чувства добре и ще може да играе в предстоящия сблъсък. Очаква се той да заеме мястото на своя сънародник Том в халфовата линия на "железничарите".

Дни след скандалния мач между двата тима за първенство, след който Стефан Спасов бе изваден от съдийските наряди, Кокала коментира и избора на Ристосков за рефер на срещата. "Наистина ли той ще свири? Доколкото знам е бил на дебелариум в Австрия, но това явно не му е помогнало, защото като го гледам доста се е поосвинил", не спести думи Велев по адрес на Ристосков в ефира на "Пред банята".

В лагера на Левски не се притесняват от мача с Локо. Нещо повече, новият треньор на отбора Николай Митов демонстрира сериозно самочувствие, както и чувство за хумор. "Имам идея за мача с Локо. Може да съм подготвил изненади. Ако искате, напишете ми състава и го пускам", пошегува се Митов.

Звездата на отбора Базил де Карвальо е с контузия, а Йордан Милиев има проблеми и вероятно ще пропусне мача. Рене Михелич е наказан и няма да играе срещу Локо София. "Не ме притеснява контузията на Де Карвальо. Всеки трябва да получи шанс. Видяхте, Жоао Силва влезе срещу Локо и вкара гол. Направихме разбор на грешките, ще се стараем да не ги повторим. Това е съвсем друг мач. Мачовете за купата са различни. Едното полувреме е на "Герена", другото не се знае - това си е техен проблем. Дали ще е в "Надежда" или Своге. Нормално е утре да търсим чист резултат. Идеален си беше мачът в събота. Бихме 2:1", допълни новият треньор.




ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 3:1



Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

30 март Черно море - Левски 1:1 (А група)
03 април Литекс - Левски 2:1 (Купа на България)
07 април Левски - Берое 2:0 (А група)
10 април Пирин Гоце Делчев - Левски 1:1 (А група)
13 април Левски - Локомотив София 2:1 (А група)

Локомотив София:

31 март Локомотив София - Лудогорец 0:1 (А група)
03 април ЦСКА - Локомотив София 0:1 (Купа на България)
06 април Етър - Локомотив София 2:2 (А група)
09 април Локомотив София - Славия 1:0 (А група)
13 април Левски - Локомотив София 2:1 (А група)

Досегашни срещи:

Левски - Локомотив София

122 срещи
70 победи за Левски
28 равенства
14 победи за Локомотив София
Голова Разлика: 223:113 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.30
Равен - 5.00
Локомотив София - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.38
Равен - 4.75
Локомотив София - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
195