Левски ще се справи с Локо София


В. Мухарски

Левски ще се справи с Локо София

Левски - Локомотив София
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 13.04.2013г.
Час: 15:00
Съдия: Стефан Спасов

Левски приема Локомотив София на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 22-ия кръг на "А" група. Въпреки слабата си форма и многото проблеми, "сините" са фаворити в този двубой най-вече заради целите на двата тима. Левски все още е с реални шансове за първото място, докато "железничарите" се опитват да се спасят от изпадане в "Б" група. Интересното е, че двата тима ще се срещнат и в 1/2-финалите в турнира за Купата на България.

Преди този двубой в Левски настъпиха няколко промени. Илиан Илиев вече не е треньор на тима, а мястото му ще бъде заето от досегашната дясна ръка на варненеца - Николай Митов. Негови помощници ще бъдат Елин Топузаков и Мариан Христов. На тях тримата се разчита в най-скоро време да преобразят отбора.

Новият наставник извади от състава за двубоя с "червено-черните" две от новите попълнения, които пристигнаха през зимата в тима - Милен Василев и Пламен Димов. Първият бе титуляр за "сините" при равенството 1:1 с Пирин Гоце Делчев преди два дни, но в предстоящия мач няма да се разчита на него. Срещата пропуска и бранителят Йордан Милиев, който все още е с контузия. Прави впечатление, че в групата на тима попадна юношата Пламен Илиев. Много е вероятно той да бъде в стартовия състав, тъй като феновете на Левски на няколко пъти заявиха, че искат отбора да бъде съставен от юноши на тима.

В столичното Локо също има доста проблеми. Треньорът Емил Велев няма да води отбора си в следващите два мача, съобщи официалният сайт на Българския футболен съюз. Това са срещите с Левски от 22-ия кръг на първенството и в първия полуфинал от турнира за Купата на България отново срещу "сините".

Халфът Уилкер, който тренира с "червено-черните" още от зимата, вече се сдоби с необходимите документи и бе картотекиран в отбора малко преди срещата с Левски. Вероятно той ще остане на пейката, но ще се появи в игра след почивката. Друг от бразилците в състава - Маркиньос все още изпитва здравословни проблеми и няма да бъде на линия за мача. Всички останали играчи са на разположение за срещата.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

21 март Славия - Левски 0:4 (Приятелска среща)
30 март Черно море - Левски 1:1 (А група)
03 април Литекс - Левски 2:1 (Купа на България)
07 април Левски - Берое 2:0 (А група)
10 април Пирин Гоце Делчев - Левски 1:1 (А група)

Локомотив София:

23 март Локомотив София - Раковски 1:2 (Приятелска среща)
31 март Локомотив София - Лудогорец 0:1 (А група)
03 април ЦСКА - Локомотив София 0:1 (Купа на България)
06 април Етър - Локомотив София 2:2 (А група)
09 април Локомотив София - Славия 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Локомотив София

121 срещи
69 победи за Левски
28 равенства
14 победи за Локомотив София
Голова Разлика: 221:112 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.30
Равен - 4.50
Локомотив София - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.25
Равен - 5.50
Локомотив София - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196