ЦСКА и Лудогорец няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Лудогорец няма да се победят

ЦСКА - Лудогорец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 11.04.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Георги Йорданов


ЦСКА приема Лудогорец на своя стадион "Българска армия" в дербито на 21-ия кръг от "А" група. И двата тима се борят за първото място, като равенството звучи най-реалния резултат. Столичани имат малко проблеми преди тази среща. Наставникът на "червените" Милен Радуканов обяви, че Коста Стоянов няма да играе в този мач, тъй като е бил болен през седмицата и не е тренирал с отбора. Същото може да се каже и за Венци Василев, който обаче може да попадне в групата за мача, но вероятно ще остане на пейката, тъй като в игра се завръща Иван Бандаловски. Мястото на Коста Стоянов ще бъде дадено или на Пламен Крачунов, или на Ангел Грънчов. Мишел Платини е наказан и също пропуска двубоя с шампионите.

"Уважаваме Лудогорец. Това е шампион на България, през миналия сезон спечели три купи. Знаете колко професионално се действа в Разград. Уважавам Ивайло Петев. Вярвам, че играчите ми ще си остават сърцата на терена. Важното е да вкараме един гол повече и да победим. Присо се старае, това е моето мнение. Той дава всичко от себе си по време на тренировките", заяви Милен Радуканов.

Шефовете на "армейците" започнаха война с колегите от Разград. От ЦСКА са сезирали дисциплинарната и съдийската комисии на БФС заради инцидент в мач на  "орлите". "Червените" поискаха наказание за звездата на Лудогорец Марселиньо. Столичани описват ситуацията след края на мача на разградчани с Литекс, в която се вижда как бразилецът бута в гърба рефера Николай Йорданов. "Червените" са предоставили запис, на който се вижда как "Марселиньо атакува, първо вербално, а след това и физически, арбитъра". От това даже се променял "естественият ход" на Йорданов, който по този начин се предпазил "да не падне на земята и да запази равновесие".

В щаба на Лудогорец се надяват на победа в София, която да запази реални шансове за титлата. "Очаквам здрав мач, в който моите футболисти трябва да са пределно мобилизирани. Ще преследваме победата от първата до последната минута, както го правим във всяка среща", заяви треньорът на шампионите Ивайло Петев пред официалния сайт на клуба.

За дербито Петев няма да може да разчита на двама основни играчи. Александър Барт е контузен, а Йордан Минев - наказан. Всички останали са на линия и с равни шансове да попаднат в стартовия състав.

"Срещу ЦСКА за първенство досега сме играли успешно, но аз не лежа на стари лаври. Забравяме предишните дербита с "червените". Нужна е пределна концентрация и себераздаване. Победата на "Българска армия" е единственото нещо, което би ме задоволило", допълни Ивайло Петев.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ 1:1



Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

16 март Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:2 (А група)
23 март Нефтохимик - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)
31 март ЦСКА - Миньор Перник 3:0 (А група)
03 април ЦСКА - Локомотив София 0:1 (Купа на България)
06 април Ботев Враца - ЦСКА 3:4 (А група)

Лудогорец:

16 март Лудогорец - Пирин Гоце Делчев 1:1 (А група)
23 март Лудогорец - Спартак Плевен 3:0 (Приятелска среща)
31 март Локомотив София - Лудогорец 0:1 (А група)
03 април Лудогорец - Шумен 3:0 (Приятелска среща)
07 април Лудогорец - Литекс 0:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Лудогорец

3 срещи
0 победи за ЦСКА
1 равенство
2 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 4:2 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 2.20
Равен - 3.20
Лудогорец - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 2.35
Равен - 2.95
Лудогорец - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230