Левски ще измъкне победата в Гоце Делчев


В. Мухарски

Левски ще измъкне победата в Гоце Делчев

Пирин Гоце Делчев - Левски
Стадион: "Градски", Гоце Делчев
Дата: 10.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Мартин Богдев

Пирин Гоце Делчев приема Левски на свой терен в среща от 21-ия кръг на "А" група. "Сините" са считани за фаворити, въпреки слабата форма на тима в последно време. Отборът воден от Илиан Илиев продължава да се бори за първото място в шампионата и вече е само на две точки от лидера - Лудогорец.

Роман Прохазка или Орлин Старокин ще замени Дъстли Мюлдер, който е контузен и не тръгна със "сините“ за Гоце Делчев. Холандецът бе контузен по време на мачовете с Литекс и Берое, но въпреки това успя да помогне на своя тим. Дъстли обаче не тренира с отбора през седмицата и Илиан Илиев реши да му спести двубоя с Пирин, който освен това се очаква да се играе на тежък терен.

Двубоят пропуска Йордан Милиев, който обаче вече е почти възстановен от травмата на глезена си. По специална програма се готви Атанас Курдов, който се завърна в родния си тим и чака да му бъде предложен договор. Юношите Пламен Илиев и Боби Цонев също тренираха допълнително, но и те не попаднаха в групата за мача. Намиращият се в слаба форма Кристовао Рамос се завръща в групата на Левски, след като беше изваден от нея за гостуването на Литекс за Купата на България и за последвалото домакинство срещу Берое за първенство.

Треньорът на Пирин Тенчо Тенев обеща силно представяне на отбора си в мача с Левски. Наставникът дори обеща, че няма да се повтори резултатът и играта от домакинството срещу другия роден гранд - ЦСКА (неврокопчани паднаха с 0:5).

"Тогава не бяхме концентрирани, а сега този мач няма нищо общо с него. Сега нещата няма да се повторят. Трябват ни точки и ще подходим по-сериозно. Всички момчета чакат този мач и няма какво да ги мотивирам. Искат да се докажат срещу грандовете", заяви Тенчо Тенев.

Наставникът на Пирин има проблеми най-вече с атаката на отбора за този мач. С контузия е македонецът Драги Коцев, а наказан е Борислав Хазуров. Въпреки това в групата за мача има доста млади момчета, които искат да се докажат срещу Левски.

ПРОГНОЗА: ПИРИН - ЛЕВСКИ 2:3

Последни 5 изиграни срещи:

Пирин Гоце Делчев:

16 март Лудогорец - Пирин Гоце Делчев 1:1 (А група)
20 март Пирин Гоце Делчев - Миньор Перник 1:4 (Приятелска среща)
30 март Пирин Гоце Делчев - Етър 2:2 (А група)
03 април Пирин Гоце Делчев - Берое 1:3 (Купа на България)
06 април Славия - Пирин Гоце Делчев 2:0 (А група)

Левски:

17 март Левски - Монтана 0:0 (А група)
21 март Славия - Левски 0:4 (Приятелска среща)
30 март Черно море - Левски 1:1 (А група)
03 април Литекс - Левски 2:1 (Купа на България)
07 април Левски - Берое 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Пирин Гоце Делчев - Левски

1 среща
0 победи за Пирин Гоце Делчев
0 равенства
1 победа за Левски
Голова Разлика: 2:0 за Левски

Коефициенти от bet365:
Пирин Гоце Делчев -
Равен -
Левски -

Коефициенти от Offsidebet:
Пирин Гоце Делчев - 13.00
Равен - 6.25
Левски - 1.16

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
258