Левски няма да има проблеми срещу Берое


В. Мухарски

Левски няма да има проблеми срещу Берое

Левски - Берое
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 07.04.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Ангел Ангелов

Левски приема Берое на свой стадион в мач от 20-ия кръг на "А" група. "Сините" показват доста слаба игра в последните срещи, но въпреки това са считани за фаворити в този мач. Наставникът на Левски Илиан Илиев познава отлично играта на тима от Стара Загора и вероятно няма да има проблеми да се справи със съперника.

Лошата новина за щаба на Левски е, че Базил де Карвальо е под въпрос за двубоя. Голмайсторът тренира на облекчен режим, като лекарският щаб прави всичко по силите си, за да възстанови нападателя. Футболистът е усетил болка още по време на мача с Литекс в Ловеч, но е отказал да бъде заменен. В случай, че той остане на пейката, неговото място ще бъде заето от Жоао Силва. Срещата със сигурност пропуска Влади Гаджев.

Пинто отново ще бъде закотвен за дълго на пейката, но това ще стане след мача с Берое. Срещу старозагорци той със сигурност ще е титуляр, но само защото всички други негови алтернативи са с наказания. Става въпрос за Орлин Старокин и Ромен Ели. Илиан Илиев недоволства от играта на португалеца през почти целия сезон и вероятно това ще е един от последните му шансове за изява, а след това Пинто ще остане на пейката заради трагичната му форма.

С проблеми е Дъстли Мюлдер, който пропусна последните тренировки на "сините“. Холандецът до последно ще е под въпрос за срещата със старозагорци на "Герена". Очакванията са в групата за мача да попадне Пламен Димов, който все още не е направил своя дебют за Левски. Защитникът беше привлечен от Черноморец през зимната пауза, но до този момент не може да се пребори с конкуренцията.

В Берое все още не могат да разчитат на Емил Ангелов, който заяви, че до 2-3 седмици ще бъде напълно готов да направи повторен дебют за старозагорци. Нападателят се възстановява след операция на предна кръстна връзка на коляното. Извън групата остана и получилият в сряда пети жълт картон Веселин Пенев. Добрите новини са, че след 2-месечно възстановяване в отбора се завръща Давид Каядо, който тренира от 1 седмица наравно с тима.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БЕРОЕ 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

13 март Левски - Литекс 1:0 (Купа на България)
17 март Левски - Монтана 0:0 (А група)
21 март Славия - Левски 0:4 (Приятелска среща)
30 март Черно море - Левски 1:1 (А група)
03 април Литекс - Левски 2:1 (Купа на България)

Берое:

16 март Етър - Берое 0:2 (А група)
21 март Берое - Любимец 0:0 (Приятелска среща)
23 март Берое - Берое 19 2:0 (Приятелска среща)
30 март Берое - Славия 2:1 (А група)
03 април Пирин Гоце Делчев - Берое 1:3 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Берое

90 срещи
49 победи за Левски
26 равенства
15 победи за Берое
Голова Разлика: 167:92 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски -
Равен -
Берое -

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.12
Равен - 6.75
Берое - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
252