ЦСКА ще се измъчи във Враца


В. Мухарски

ЦСКА ще се измъчи във Враца

Ботев Враца - ЦСКА
Стадион: "Христо Ботев", Враца
Дата: 06.04.2013г.
Час: 15:00
Съдия: Александър Костадинов

Ботев Враца приема ЦСКА на своя стадион в среща от 20-ия кръг на "А" група. Срещата е трудна за прогнозиране, тъй като и двата тима не се намират в най-добра форма. Врачани се борят за оцеляване в елита и всяка една точка е много важна за тях. Столичани от своя страна все ще имат теоретични шансове за шампионска титла, макар положението в тима да не е много добро. По-рано през седмицата "армейците" загубиха на свой стадион от Локо София и отпаднаха от турнира за Купата на България.

Настроението в лагера на "червените" определено вече не е приповдигнато. Освен това, наставникът Милен Радуканов отново няма да може да разчита на Иван Бандаловски, който е наказан. В състава се завръща Лукас Саша, чиято липса най-много се усети в мача с Локо София. В групата за двубоя попадна и Серж Нюаджи и е много възможно той да започне като титуляр на мястото на Нджонго Присо. Под въпрос за двубоя е Мартин Камбуров, който получи травма по време на тренировка.

"След отпадането за купата ще трябва да преследваме следващата цел - титлата. Не съм способен да променя нещата с магическа пръчка. Трябва ми време, вярвам във всички футболисти. Всеки може да има претенции и собствено мнение за състава, но в крайна сметка аз определям кой да играе", заяви Радуканов. Последният мач между тези два отбора, който се игра на стадион "Христо Ботев", завърши при резултат - 2:2, а тогава отново треньор на "армейците" бе Милен Радуканов.

В състава на Ботев има малко проблеми относно стартовия състав. Kонтузеният халф Светослав Валериев и възстановяващият се от операция Павел Петков пропускат двубоя. Наказание вади от състава централният защитник Жайро Родригес, а Росен Банков, който вече е възстановен от травма, все още не е навлязъл в оптимална форма и ще гледа мача от трибуните.

Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков си пожела честно съдийство за срещата. "ЦСКА ги познавам добре. Тях ги знае цяла България. Не мисля, че има с какво да ни изненадат. Повече се надявам ние тях да ги изненадаме. След отпадането им за Купата ще дойдат във Враца двойно по-мотивирани, но това не трябва да ни притеснява. Искам който и да дойде, да не свири в полза само на единия отбор", заяви Здравков.

ПРОГНОЗА: БОТЕВ ВРАЦА - ЦСКА 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ботев Враца:

16 февруари Видима-Раковски - Ботев Враца 2:1 (Приятелска среща)
02 март Ботев Враца - Берое 0:0 (А група)
10 март Пирин Гоце Делчев - Ботев Враца 2:1 (А група)
16 март Ботев Враца - Локомотив София 0:0 (А група)
30 март Литекс - Ботев Враца 5:1 (А група)

ЦСКА:

13 март Локомотив София - ЦСКА 0:0 (Купа на България)
16 март Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:2 (А група)
23 март Нефтохимик - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)
31 март ЦСКА - Миньор Перник 3:0 (А група)
03 април ЦСКА - Локомотив София 0:1 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

Ботев Враца - ЦСКА

55 срещи
4 победи за Ботев Враца
15 равенства
36 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 130:50 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Ботев Враца -
Равен -
ЦСКА -

Коефициенти от Offsidebet:
Ботев Враца - 10.00
Равен - 4.75
ЦСКА - 1.28

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
218