ЦСКА няма да има проблеми с Миньор


В. Мухарски

ЦСКА няма да има проблеми с Миньор

ЦСКА - Миньор Перник
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 31.03.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Владимир Вълков

ЦСКА приема Миньор на своя стадион "Българска армия" в среща от 19-ия кръг на "А" група. "Червените" са фаворити в срещата, с оглед на амбциите на двата отбора. "Армейците" все още имат шанс за титлата, докато "чуковете" се намират в сериозна финансова криза и до последно не се знаеше дали ще започнат полусезона. В крайна сметка целта на тима от Перник е да запази мястото си в "А" група, а след това остават надеждите за по-добро развитие от финансова гледна точка.

Наставникът на столичани Милен Радуканов вече ще може да разчита на Марсиньо. Бразилският халф е пред дебют за ЦСКА, тъй като вече е здрав, след като получи контузия в рамото по време на зимната подготовка.

"Единственият трайно контузен футболист е Станко Йовчев, който със сигурност няма да е в групата. Всички други са налице. Марсиньо води пълноценна подготовка и е на наше разположение“, заяви Милен Радуканов. Под въпрос за мача е Спас Делев, който пропусна няколко тренировки през седмицата, тъй като бе болен. Крилото от Ключ вече е по-добре, но вероятно атаката на отбора този път ще се води от Мартин Камбуров.

"Спас Делев имаше малко проблеми, беше болен два-три дни, но вече е по-добре и се надявам да е готов за този мач. Важни мачове ни предстоят. Всички ще играят, никой няма да си почива. Уважавам всички противници и ще подходим уважително към отбора на Миньор. Знаем за техните проблеми, но въпреки всичко виждате, че продължават в първенството. Няма смисъл да говорим за мотивация. Направи ми впечатление, че започнаха плахо в мача срещу Литекс, но второто полувреме бяха равностойни. Не трябва да има никакво подценяване", каза още Радуканов.

В лагера на Миньор се надяват и на частичен успех срещу ЦСКА. "Вече във всеки мач, всяка точка ще бъде ценна. Ние трябва да бъдем на ниво в пълни 90 минути, за да печелим следващи мачове, Това ще дойде със себераздаване и вяра във футболистите. Ще направим всичко, за да останем в "А" група.“, заяви треньорът на "жълто-черните" Николай Тодоров-Кайзера.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - МИНЬОР 4:0

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

02 март ЦСКА - Литекс 0:2 (А група)
10 март ЦСКА - Черноморец 2:0 (А група)
13 март Локомотив София - ЦСКА 0:0 (Купа на България)
16 март Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:2 (А група)
23 март Нефтохимик - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)

Миньор Перник:

10 март Локомотив София - Миньор Перник 1:0 (А група)
13 март Миньор Перник - Славия 2:5 (Купа на България)
17 март Миньор Перник - Литекс 1:2 (А група)
20 март Пирин Гоце Делчев - Миньор Перник 1:4 (Приятелска среща)
22 март Чавдар Етрополе - Миньор Перник 1:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Миньор Перник

74 срещи
50 победи за ЦСКА
14 равенства
10 победи за Миньор Перник
Голова Разлика: 174:66 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.14
Равен - 7.00
Миньор Перник - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.11
Равен - 8.00
Миньор Перник - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
213