Левски ще вземе три точки при визитата си на Черно море


В. Мухарски

Левски ще вземе три точки при визитата си на Черно море

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 30.03.2013г.
Час: 15:00
Съдия: Ивайло Стоянов

Черно море приема Левски на стадион "Тича" във Варна в мач от 19-ия кръг на "А" група. Срещата е по-специална за наставника на "моряците" Георги Иванов-Гонзо. Бившият голмайстор на Левски ще се опита да докаже, че има сериозно израстване в треньорската му кариера, като за целта ще трябва да се справи именно със "сините". Въпреки това Левски е фаворит в срещата, заради опитите на тима да стигне до първо място, както и заради слабото представяне в последно време на отбора от Варна.

В групата на Черно море попаднаха всички здрави футболисти. Добрата новина за щаба на варненци е, че националът и капитан на Черно море - Георги Илиев се завърна здрав след мачовета на България и вече тренира наравно със своите съотборници.

Очаква се Георги Иванов да заложи на Коста Янев, който тренира наравно с отбора през седмицата. Бившият играч на ЦСКА вече не усеща проблеми с отминалата контузия и е много вероятно да партнира на Георги Илиев в центъра на терена. Под въпрос за срещата са младежкият национал Илиян Капитанов, както и Тодор Колев, които тренираха на облекчен режим. Детелин Димитров вероятно ще пропусне двубоя. В тренировката на Черно море взеха участие младите таланти от школата на "моряците" - Александър Попов и вратарят Християн Христов, но те вероятно ще останат на пейката.

"Много съм доволен от представянето на юношите на отбора. Те се включиха отлично в контролата срещу Светкавица и все повече ще разчитам на тях. Спокоен съм. Няма излишно напрежение в нашия отбор", заяви Георги Иванов. Черно море има три поредни загуби от началото на пролетния полусезон и вече е застрашен от изпадане. При ново поражение най-вероятно Гонзо ще бъде уволнен.

В Левски има един доста сериозен проблем преди мача в морската столица. Влади Гаджев е с контузия и ще претърпи операция. Халфът би трябвало да отсъства от терените около месец. Двубоят във Варна пропуска и Данчо Милиев.

Наставникът на отбора Илиан Илиев все още не е сигурен кой да бъде в тандем с Димитър Везалов в центъра на "синята“ защита. Опциите са две – Даниел Димов или Ромейн Ели. Първият със сигурност ще бъде сред титулярите на Левски, но ако не е защитник ще бъде поставен в средата на терена, където отсъстват Гаджев и отстраненият капитан Станислав Ангелов–Пелето. Ели от своя страна игра добре в контролата със Славия и почти сигурно е, че ще започне като титуляр в защитата.

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

23 февруари Черно море - Нефтохимик 0:0 (Приятелска среща)
03 март Лудогорец - Черно море 2:0 (А група)
09 март Черно море - Етър 0:1 (А група)
16 март Славия - Черно море 1:0 (А група)
22 март Черно море - Светкавица 0:0 (Приятелска среща)

Левски:

03 март Черноморец - Левски 0:2 (А група)
09 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (А група)
13 март Левски - Литекс 1:0 (Купа на България)
17 март Левски - Монтана 0:0 (А група)
21 март Славия - Левски 0:4 (Приятелска среща)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - Левски

96 срещи
14 победи за Черно море
26 равенства
56 победи за Левски
Голова Разлика: 188:80 за Левски

Коефициенти от bet365:
Черно море - 6.00
Равен - 4.00
Левски - 1.44

Коефициенти от Offsidebet:
Черно море - 6.75
Равен - 4.50
Левски - 1.38

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
249