Левски ще си oправи головата сметка с Монтана


В. Мухарски

Левски ще си oправи головата сметка с Монтана

Левски - Монтана
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 17.03.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Христо Ристосков


Левски приема Монтана на своя стадион "Георги Аспарухов" в среща от 18-ия кръг на "А" група. Задачата пред "сините" изглежда повече от лека и отборът вероятно ще си върне позагубеното самочувствие след загубата от Ботев Пловдив и скандалния мач с Литекс (Левски победи, но в края на двубоя реферът отмени редовен гол на "оранжевите").

Най-добрият реализатор и най-добрият асистент в Левски пропускат мача с Монтана. Базил де Карвальо е наказан, а Кристовао Рамос е контузен. Крилото страда от болки в глезена и заради това не се появи и в мача с Литекс за Купата на България в сряда. Мястото на Рамос може да бъде заето от новото попълнение Милен Василев. Добрата новина за наставника Илиан Илиев е, че ще може да разчита отново на наказаните срещу ловчанлии - Станислав Ангелов и Дъстли Мюлдер. Очаква се на мястото на Базил де Карвальо като титуляр да започне Жоао Силва. Португалецът трудно намира място сред стартовата единадесеторка на тима, най-вече заради добрата форма на Де Карвальо.

"Единствената въпросителна е Кристовао Рамос. Ще решим дали можем да го използваме. Имаме няколко опции за атаката. Едната беше да играем с двама чисти нападатели, но тя пропадна след наказанието на Базил де Карвальо. Владимир Гаджев, а и Антонио Вутов са опции, Рене Михелич също. Съперникът направи добра селекция и смениха треньора си. Подхождаме с необходимия респект към тях", заяви треньорът на Левски Илиан Илиев.

Полузащитникът на Монтана Илиян Илиев пропуска гостуването на Левски. 24-годишният футболист е с травма на дясното коляно, която той получи на мача със Славия. "Илиян ще остане извън групата за мача в неделя. Предстои му преглед в столична клиника, за да стане ясно каква точно е диагнозата. Добре че първенството спира за две седмици, защото ни чака много работа. Иначе откъдето и да погледнеш в предстоящия мач, Левски е фаворит. В никакъв случай обаче няма да се затваряме в глуха защита", заяви новият треньор на тима Стойчо Стоев, който замени на поста напусналия Атанас Джамбазки.
 


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - МОНТАНА 4:0


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

17 февруари Левски - Ростов 2:2 (Приятелска среща)
23 февруари Левски - Видима 3:0 (Приятелска среща)
03 март Черноморец - Левски 0:2 (А група)
09 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (А група)
13 март Левски - Литекс 1:0 (Купа на Бълтария)

Монтана:

15 февруари Монтана - Виторул Костанца 0:1 (Приятелска среща)
17 февруари Монтана - Спартак Цинхвали 1:2 (Приятелска среща)
23 февруари ЦСКА - Монтана 1:0 (Приятелска среща)
02 март Етър - Монтана 2:1 (А група)
09 март Монтана - Славия 0:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Монтана

13 срещи
11 победи за Левски
2 равенства
0 победи за Монтана
Голова Разлика: 29:6 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски -
Равен -
Монтана -

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.11
Равен - 7.00
Монтана - 21.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204