Локо Пловдив и ЦСКА ще си поделят по точка


В. Мухарски

Локо Пловдив и ЦСКА ще си поделят по точка

Локомотив Пловдив - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 16.03.2013г.
Час: 15:00
Съдия: Ивайло Стоянов


Локомотив приема ЦСКА в Пловдив в дербито на 18-ия кръг в "А" група. И двата тима имат проблеми преди този двубой. "Армейците" от няколко дни са с нов наставник в лицето на Милен Радуканов. Той дори води отбора при равенството - 0:0 с Локомотив София на стадиона в Своге от турнира за Купата на България. "Армейците" все още не могат да се сработят на терена и това може да се отрази негативно на тима в мача на "Лаута". "Смърфовете" от своя страна няма да могат разчитат на няколко основни футболисти.

Треньорът на Локо Пловдив Стефан Генов отново няма да използва Георги Мечечиев, който ще свали шината на коляното си до една седмица. Ветеранът се контузи преди седмица на тренировка. Направените прегледи показаха, че бившият капитан на "черно-белите" има частично разкъсване на връзки на дясното коляно. Халфът Даниел Георгиев има голяма вероятност да излезе като титуляр срещу бившия си клуб. Той няма сериозен проблем и дори се включи в тренировките на отбора. Георгиев беше заменен на почивката при равенството 2:2 като гост на Литекс през уикенда, но прегледите показаха, че травмата му в крака не е толкова сериозна. Аут за мача с "червените" са Петър Денчев и Тодор Тимонов, които още не са готови за игра.

"В ЦСКА има много добри футболисти. Смяната на треньора ще въздейства положително на съперника. Въпреки това ние сме добре подготвени. Разучихме тима, гледахме двата мача на ЦСКА срещу Локо София и Черноморец. Видяхме някои слабости в техния отбор и по-конкретно в дефанзивен план. Ще се опитаме да използваме тези слабости и да реализираме голове”, заяви треньорът на Локомотив Пловдив.

Наставникът на столичани - Милен Радуканов се колебае дали да използва Костадин Стоянов в титулярния състав на ЦСКА. Върнатият в представителния тим защитник остана резерва срещу Локо София, но има големи шансове този път да попадне сред 11-те за двубоя срещу Локомотив Пловдив. Привлеченият от Сливен бранител не е играл в официален мач от 16 месеца. Ако Коста излезе като титуляр, ще партнира на Апостол Попов в центъра на отбраната. Другите две опции за този пост са неубедително представящите се Ангел Грънчов и Пламен Крачунов. Последният напусна принудително в мача с Черноморец (победа с 2:0) и все още не е наясно дали е готов да играе.

Едни от най-опитните в ЦСКА Мишел Платини и Иван Бандаловски се възстановиха и ще са на линия за мача с Локомотив Пловдив. Те не играха за Купата срещу Локо София. За тях се смяташе, че са вдигнали бунт срещу предишния наставник Миодраг Йешич и са в основата на изгонването му.

"Бандаловски тренира вчера, а Платини днес. Ще преценя дали да ги включа в групата, има шанс. Здравето е най-важно от всичко. Костадин Стоянов е в групата, а кого ще пусна, ще разберете в събота. Пламен Крачунов също е много по-добре. Локомотив Пловдив е голям отбор и при тях сега има спокойствие. Те почиваха през седмицата и сега ще играят пред собствена публика. При нас настроението е минорно, момчетата са без самочувствие. А без него и без желание няма как да се случат нещата. Затова е задължително да спечелим", заяви Радуканов. 


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

16 февруари Локомотив Пловдив - Берое 2:1 (Приятелска среща)
20 февруари Локомотив Пловдив - Любимец 1:0 (Приятелска среща)
22 февурари Локомотив Пловдив - Евроколеж 6:0 (Приятелска среща)
02 март Локомотив Пловдив - Локомотив София 2:0 (А група)
09 март Литекс - Локомотив Пловдив 2:2 (А група)

ЦСКА:

20 февруари Войводина - ЦСКА 1:0 (Приятелска среща)
23 февруари ЦСКА - Монтана 1:0 (Приятелска среща)
02 март ЦСКА - Литекс 0:2 (А група)
10 март ЦСКА - Черноморец 2:0 (А група)
13 март Локомотив София - ЦСКА 0:0 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив Пловдив - ЦСКА

107 срещи
18 победи за Локомотив Пловдив
24 равенства
65 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 228:97 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Локомотив Пловдив - 3.25
Равен - 3.25
ЦСКА - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив Пловдив - 3.25
Равен - 3.25
ЦСКА - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
223